31 C
Ljubljana
četrtek, 24 junija, 2021

Ko je bila sindikalistka Tea Jarc še predsednica Mladinskega sveta Slovenije, je tja kapnil Sorosev denar!

V zadnjih dneh razburjajo nastopi predsednice sindikata Mladih plus Tee Jarc, ki je spodbudila celo k protestom in rušenju vlade, ki je šele začela s svojim delom. Jarčeva je sicer vse prej kot povprečna predstavnica mladih, med drugim je bila pred tem na funkciji predsednice Mladinskega sveta Slovenije. Takrat je organizacija prejela nakazilo razvpitega milijarderja Georga Sorosa, ki ga je pod pretvezo spodbujanja participacije mladih na evropskih volitvah pokurila za promocijo Tanje Fajon in Iva Vajgla. Po volitvah je bila pri slednjem za svoje posredovanje celo nagrajena z dobro plačano funkcijo asistentke. V preteklosti so sicer v Sloveniji že zbujale pozornost plače vodilnih sindikalistov, ki pod pretvezo zastopanja interesov delavcev pravzaprav širijo in spodbujajo agendo levičarskih političnih strank, zato smo se tudi na sindikat Mladi plus obrnili z vprašanjem, kakšne dohodke prejema Jarčeva!

 

V teh dneh so veliko prahu dvignili televizijski nastopi predsednice sindikata Mladi plus Tee Jarc, ki je na TV Slovenija med drugim odkrito pozvala k rušitvi nove vlade Janeza Janše, njeno hujskaštvo pa je z lažmi dodatno podžgala voditeljica Miša Molk, sicer znana oboževalka nekdanjega premierja Marjana Šarca. Sindikat Mladi plus tudi sicer, bolj kot z zavzemanjem za boljši položaj mladih, pozornost vzbuja s širjenjem radikalno levičarske agende. Jarčeva je sicer vse prej kot povprečna predstavnica mladih, s funkcije na funkcijo se seli že zadnjih deset let. Med drugim je leta 2012 kot kandidatka Zveze tabornikov Slovenije prevzela vodenje Mladinskega sveta Slovenije.

Ko je bila predsednica MSS je organizacija prejela Sorosev denar
V času njenega predsedovanja MSS so leta 2014 potekale tudi volitve v Evropski parlament. Kot je že dobro znano, je na izid volitev prek svojih Open Society Foundations z zajetnimi donacijami precej vplival razvpiti milijarder George Soros. Ta ne skriva tega, da močno favorizira levičarske politike, pa čeprav imajo ti morda kriminalno ozadje, kot smo videli v primeru Zorana Zaeva. V Sloveniji sta bila kandidata na volitvah v Evropski parlament leta 2014 Tanja Fajon in Ivo Vajgl.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine