8.2 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Kdo na spletnih forumih portala 24ur.com ob odstopu Franca Breznika pisari žolčne komentarje v imenu Svobode govora?

V preteklosti smo razkrili, da naj bi se za Twitter profilom Svoboda govora skrival Damir Črnčec. Poleg napornega in strokovnega dela v poslanski skupini LMŠ pa še vedno najde čas za pisanje komentarjev pod novicami na 24ur.com. Njegovo delovanje je razkril avtor teh vrstic javno na svojem Twitter profilu. Ob tem smo še razkrili, da za profilom Svoboda govora stoji Društvo Evropska Slovenija. Edini zastopnik društva je Damir Črnčec.

 

Franc Breznik je naredil napako in odstopil z mesta državnega sekretarja na notranjem ministrstvu. Najbolj so se zgražali na največji komercialni televiziji POP TV. To so tudi pompozno objavili na svoji spletni strani 24ur. Vendar je naše zanimanje zbudilo več komentarjev uporabnika Svoboda govora pod omenjeno novico. “Nova metoda iz kleti na Trstenjakovi. Narediš klon, ponaredek kritičnega profila kot je Svoboda govora ter se nato delaš žrtev na Janševem orbanističnem lažnivem imperiju Nova24TV,” so se odzvali na avtorjevo razkritje. Žal novinarji na Nova24TV nimajo časa, da bi si ustvarjali še na desetine lažnih profilov in smetili na spletnih forumih in družabnih omrežjih.

Avtor teh vrstic je njihove komentarje našel na 24ur pod novico Državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve napihal, ministru že ponudil odstop. Med stotinami spletnih komentarjev pa je njegovo oko ujelo komentarje spletnega uporabnika Svoboda govora z identičnim znakom, s katerim se predstavljajo na družbenem omrežju Twitter. Povod za slabo voljo Črnčečeve ekipe je bila vsebina tega tvita. “Zanimiva mnenja tviterske ekipe Svoboda govora. V komentarjih na 24ur glede na to, da smo na Nova24TV razkrili osebe, ki bi naj delovale za tem profilu, imajo veliko časa, da pametujejo o drugih, ko so sami raje pobegnili od odgovornosti,” sem med drugim zapisal.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine