4.5 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Kdo je Mariborčanka Nataša Švikart, ki si je “sposodila” denar, namenjen malemu Galu? Večer naj bi jo predlagal za humanitarko leta!

Še vedno odmeva velik škandal, ki si ga je privoščila Nataša Švikart, predsednica društva Maus, Društva za razvoj ustvarjalnosti in Humanitarnosti iz Maribora, ko je iz denarja zbranega za malega Gala odvzela 30.000 evrov za sebe.

Pred kratkim smo se z Natašo Švikart dobili  tudi sami, saj je bil naš članek, kjer smo se spraševali, ali so ljudje pozabili na malega Gala izredno dobro sprejet med ljudmi dosegel je namreč blizu 40.000 ogledov. Gospa nam je takrat dejala, da je izkušena humanitarka in da se veseli vsake medijske pomoči. Zato smo se odločili da ji pa naših močeh tudi pomagamo. A o tem, da dolguje denar, ki je namenjen Galu ni spregovorila niti besede. Po razkritju medijev o kraji denarja smo seveda tudi mi ustavili reklamiranje njenega društva, poroča e-Maribor.

Natašo Švikart pa je, ne boste verjeli, za humanitarko leta 2018 predlagal tudi Večer na svoji gala večerji v Kazinski dvorani SNG Maribor. Nagrade sicer ni dobila, a bila je izbranka Večera. Tistega Večera, ki “leve” humanitarce ponavadi povdiguje v nebo? Takrat so zapisali: Velikokrat se družine znajdejo tudi v denarni stiski, še posebno če potrebujejo otroci operacijo v tujini. Takrat pomaga društvo Maus oziroma Nataša Švikart.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine