7.2 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Kako se je poslanka LMŠ Jerca Korče grdo zlagala glede dogajanja na seji KNOVS – Janša napovedal zahtevo po objavi magnetograma, ki bo razkrinkala njene laži!

Slovenijo že dalj časa razburja sporna zaposlitev dobre prijateljice predsednika vlade Marjana Šarca, N. H. na Sovi. Poslanci LMŠ so se, kot kaže, pri obrambi Šarca in njegovih laži, pripravljeni tudi sami poslužiti laganja. Tako se je Jerca Korče grdo zlagala, da naj bi predsednik SDS Janez Janša na seji KNOVS grozil kar s “padanjem glav”, kar nikakor ne drži in bo razkrito tudi ob odpravi tajnosti seje in javni objavi magnetograma, kot je napovedal Janša. Dogajanje so sicer povzeli tudi nekateri režimski mediji, kot sta siol.net in Reporter, ki so povsem nekritično verjeli besedam Korčetove.

 

Podpora Listi Marjana Šarca je ob popuščanju efekta bonbončkov, ki jih ta stranka na račun davkoplačevalcev deli volivcem upadla in v luči afere sporne zaposlitve lepe N. H., dobre prijateljice predsednika vlade Marjana Šarca, na Slovenski varnostno obveščevalni agenciji, je, kot kaže, ta stranka resnično obupana. Pri tem so se z namenom diskreditacije političnih nasprotnikov pripravljeni poslužiti tudi laži. Poslanka LMŠ Jerca Korče se je namreč po seji Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb na svojem profilu družbenega omrežja Twitter grdo zlagala, da naj bi ji na tej seji predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša grozil kar s padanjem glav: “Grožnje o “padanju glav” bi morale biti uvrščene na temno stran zgodovine. Pa vendar jih je slišati tudi v letu 2019. #knovs ko je za želja po oblasti tako močna, da odpove razum in popustijo zavore #jj “

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine