10.8 C
Ljubljana
petek, 7 oktobra, 2022

Javnost zgrožena nad nasilnimi impulzi skrajnega poslanca Mihe Kordiša, poglejte odzive!

Prejšnji petek je Miha Kordiš na vlaku skoraj pretepel dva nič hudega sluteča srednješolca, enega zato, ker je bral Manifest za domovino, drugega pa, ker je imel oblečeno majico, ki ni bila po njegovem okusu, o svojih nasilnih impulzih pa se je celo pohvalil na Facebooku. Po našem poročanju so sledili zgroženi odzivi javnosti, ki jih prilagamo v nadaljevanju. Grozljivo pa je, da je bil s strani posameznih skrajnežev Kordiš deležen celo odobravanja in podpore, v nekaterih primerih pa kar spodbujanja! 

Uporabniki družabnega omrežja Facebook so nas opozorili, da poslanec nadkoalicijske ekstremne Levice Miha Kordiš vse bolj izgublja potrpljenje in živce. Kar javno, prek družabnega omrežja Facebook, se je nato pohvalil, da se je želel fizično znesti nad dvema srednješolcema, kot je to izrazil kar s ključnikom #BashTheFash. Razlog pa je naravnost neverjeten, in sicer ju je napadel zato, ker je eden izmed srednješolcev bral knjigo Manifest za domovino, drugi pa je imel na sebi oblečeno majico, ki očitno ni bila po Kordiševem okusu.

Javnost zgrožena, da poslanec Državnega zbora RS otrokom grozi z nasiljem
Na družabnih omrežjih so sledili pretežno zgroženi odzivi javnosti, ki je zaskrbljena nad grožnjami poslanca Državnega zbora RS. Odzive prilagamo v nadaljevanju. Nekateri pa se sprašujejo tudi o tem, ali je Kordišu morda zmanjkalo poguma. V primeru nasilja nad srednješolci bi ga sopotniki na vlaku gotovo pošteno premikastili!

Lotta Sega @LottaS10

Kordiš se sprašuje, kaj storiti, ko srečaš 2 slovenska srednješolca na vlaku. Za Kordiša vemo, kaj je naredil….rep med noge in domov na FB razkazovat svoj pogum.

[email protected]

sori..sam Kordiš jih nuca par po gobcu… mogoče bo pomagalo.

Goran Bračič@GoranBracic

Miha Kordiš član @strankalevica in skrajni boljševist na vlaku obračunal s srednješolcema, ker sta brala knjigo katera mu ni bila povšeči.
Toliko o strpnosti in tolernatnosti katero pridigajo Marxsovi pionirčki!!

[email protected]

Marksizem in komunizem sta zahtevala že 100 milijonov žrtev!
Pristaš tega je tudi poslanec Kordiš, član nadkoalicijske ekstremne Levice #strankalevica, kar je dokazal z javno objavo!

[email protected]

Poslanec @strankalevica bi trpinčil in ustrahoval dva dijaka. Enega zaradi knjige, ki jo je bral. Drugega zaradi oblačila, ki ga je nosil.

[email protected]

V tej zgodbi je Kordiš največji fašist. Zanima me, do kdaj ga bo @strankalevica trpela, ker ji dela škodo.

Joze [email protected]>

Po objavi tega članka (http://www.demokracija.si/fokus/miha-kordis-zelel-na-vlaku-udariti-dijaka-ker-je-bral-manifest-za-domovino-knjigo-ki-jo-je-izdala-demokracija.html …) smo od 11.30 do 15.00 prodali 70 knjig Manifest za domovino. Še druge naročilnice.

Luka Horvat @LukahHorvat

Kordiš je zdaj tudi uradno postal kapitalist. Prodaja knjige.

Kar nekaj levih fašistov je potencialno nasilje Kordiša javno podprlo!
S povsem neokusnimi oblačili pa ta poslanec vzbuja pozornost celo v prostoru, ki naj bi bil hram demokracije. Kordiš je namreč nedavno vzbujal pozornost s tem, ko je imel oblečeno majico s potiskom podobe totalitarnega diktatorja SFRJ Josipa Broza Tita, čigar režim je odgovoren za skoraj milijon smrtnih žrtev. Zato bi si kakšno vzgojno najbrž zaslužil kar Kordiš sam, najde pa se očitno kar nekaj Kordiševih podpornikov, ki jim nasilje nad drugače mislečimi ni le blizu, pač pa ga celo spodbujajo. Nekateri komentarji so bili tudi skrajno žaljivi do srednješolcev, ki bi kaj kmalu postala žrtvi ekstremističnega nasilja. Zbrali smo nekaj hujskaških sporočil prek družbenih omrežij, ki jih prilagamo v nadaljevanju.

K nasilju nagnjeni uporabnik Facebooka Janez Stariha se na svojem osebnem profilu opisuje kar kot gverilec. 

Kljub temu pa se je večji del njegovih podpornikov distanciral od takšnih groženj. Njegove objave na Facebooku ni delil niti eden izmed podpornikov, kar nekaj pa jih je podivjanega Kordiša mirilo in ga spodbudilo, da se nad srednješolca spravi z nekoliko manj nasilnimi metodami.

J. Ž./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine