16.1 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Glavni obraz antikapitalizma na RTV Slovenija Marcela Štefančiča lastniki elektro priključkov plačujemo osem tisoč evrov!

Največji “borec” za najrevnejše, zatirane delavce in promotor levičarskih ideologij na nacionalni televiziji, voditelj Studia City Marcel Štefančič mlajši, je za svoje delo na RTV Slovenija bogato nagrajen. V aplikaciji Erar je razvidno, da mu je dne 17. januarja 2020 RTV Slovenija za pet izdanih računov plačala skupaj 8000 evrov. V enem mesecu je prejel za osem minimalnih bruto slovenskih plač. Vprašanja smo poslali tudi na RTV Slovenija. Zanimalo nas je tudi, ali ima Marcel Štefančič mlajši tudi status redno zaposlenega na RTV Slovenija. Ob koncu članka si lahko ogledate graf zaslužka Štefančiča iz aplikacije Erar.

 

Marcel Štefančič mlajši v svoji oddaji Studio City s svojimi marksističnimi gosti širi dekadentno antikapitalistično ideologijo kulturnega marksizma. Njegova oddaja pa je postala televizijska verzija časnika Mladine. “Ja, življenje antikapitalistov je res težko. Si predstavljate, da morate 17.1.2020 izdati RTV kar 5 računov v znesku 8.000 eur naenkrat? In vsi morajo biti pod 2.000 eur,” se je odzvala jezna uporabnica na razkritje finančnih zneskov voditelja Marcela Štefančiča mlajšega. V aplikaciji Erar je razvidno, da mu je dne 17. januarja 2020 RTV Slovenija za pet izdanih računov plačala skupaj 8000 evrov. V enem dnevu je prejel za osem minimalnih bruto slovenskih plač.

Več si lahko preberete TUKAJ.

 Prikaz nasprotnih dejstev
 

»Glavni obraz antikapitalizma na RTV Slovenija Marcela Štefančiča lastniki elektro priključkov plačujemo osem tisoč evrov!«

V zapisu z naslovom »Glavni obraz antikapitalizma na RTV Slovenija Marcela Štefančiča lastniki elektro priključkov plačujemo osem tisoč evrov!«, objavljenem 28. 2. 2020 na spletni strani demokracija.si, avtorja Luke Perša/Nova24TV je navedenih nekaj neresničnih in za bralce zavajajočih navedb, ki blatijo in krnijo ugled Javnega zavoda RTV Slovenija ter njegovo delovanje prikazujejo v napačni luči, zato posredujemo pojasnilo.

RTV Slovenija je Marcelu Štefančiču januarja 2020 izplačala honorar v znesku 8.000 evrov za vodenje oddaje Studio City za pet mesecev preteklega leta (junij, september, oktober, november, december). Do zamika pri izstavljanju računov s strani voditelja oddaje je prišlo zaradi objektivnih osebnih razlogov.

RTV Slovenija, zanjo generalni direktor Igor Kadunc

Zadnje novice

Sorodne vsebine