13.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

(FOTO+VIDEO) To je pripadnik militantne organizacije Antifa, ki je razbijal po avtomobilu televizije Nova24TV: Na protestih v Ljubljani prisoten vsak teden!

Od same napovedi oblikovanja desnosredinske vlade, ki bi jo vodil Janez Janša, smo bili priča nasilnim izpadom, grožnjam s smrtjo, poveličevanju komunizma in konstantni radikalizaciji petkovih protivladnih protestov, ki so imeli odkrito podporo osrednjih medijev in levičarskih politikov. Med politkolesarji je bilo najti celo profesorje na osnovnih in srednjih šolah. Učitelj na OŠ Radovljica Gregor Markič je tako na protestih razkazoval svojo zadnjo plat in genitalije, medtem ko je na socialnih omrežjih pisal, kako želi biti novi Lenin. V Mariboru za Markičem ni zaostajal profesor zgodovine na Srednji ekonomski šoli Maribor Boris Krabonja, ki je celo priznal, da svoje dijake uči, kako je revolucija legitimna pravica vsakega posameznika. Danes izpostavljamo enega od rednih in najradikalnejših udeležencev protivladnih protestov. Po uniformi sodeč gre za člana radikalne levičarske Antife.

 

Že več kot dva in pol meseca potekajo nezakoniti protivladni protesti, katerih organizatorji se požvižgajo na javno zdravje v času epidemije COVID-19.

Med podporniki petkovih politkolesarjev, ki protestirajo proti desnosredinski vladi je moč opaziti predsednika LMŠ Marjana Šarca, vršilko dolžnosti predsednika SD Tanjo Fajon, ter velikega koordinatorja Levice Luko Mesca.

Več si lahko preberete, vido in fotografije ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine