9.6 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

(FOTO) Dobro je vedeti: Poleg frontmana nezakonitih protivladnih protestov Jaše Jenulla proti vladi protestira tudi njegov polbrat iz vrst stranke Levica

Kdor vsaj malo spremlja protivladne proteste, ki kljub prepovedi zbiranju potekajo vsak petek, je zagotovo že slišal za Jašo Jenulla. Če ne zaradi njegovih zapisov na Facebooku, kjer poziva k udeležbi, pa po posnetku, kjer je v družbi policistov na ves glas tarnal, kako ga vse boli. Ker identiteta ostalih prisotnih ni toliko znana, je zagotovo zanimiva informacija enega izmed naših bralcev, ki nas je seznanil s tem, da se na protestih pogosto pojavlja tudi Lan Jenull, ki s frontmanom protestov deli priimek.

 

Ime Lan Jenull se pojavlja na slikah Levice na družabnem omrežju Facebook, pri čemer je mogoče sklepati, da je njihov simpatizer. Sprva sicer ni bilo znano v kakšnem družinskem razmerju je s frontmanom protestov, se pa vidi, da se poznata, saj je Jaša Lanu všečkal prikazno fotografijo. Zanimivo pa je nedvomno tudi, da je med všečki Lanove fotografije mogoče zaslediti tudi všeček Tadeje Zime Jenull, ki opravlja delo višje sodnice na Višjem sodišču v Ljubljani. Tako kot Lan je tudi sodnica prijateljica Jaše na Facebooku.

Lan je njegov polbrat
Ker nas je zanimalo, kakšna je morebitna povezava trojice, smo na Jašo naslovili vprašanje okrog tega. Jaša nam je odgovoril naslednje: “Presenečen sem, da me po več kot desetih objavljenih člankih, ki obravnavajo moje privatno življenje tokrat prvič kontaktirate za potrditev kakšnih svojih navedb. Tadeja Zima Jenull je žena mojega očeta, Lan Jenull pa je moj polbrat. Me veseli, da ste končno dobili resnične informacije, zato pričakujem hkrati tudi popravek in opravičilo za vse članke, kjer ste povsem neresnično navajali, da živim z mamo in očetom v meščanski hiši v centru. Na protestih so dobrodošli vsi, ki nasprotujejo delovanju trenutne strahovlade. Nikoli nisem bil član nobene politične stranke in se tudi ne nameravam pridružiti ali podpirati katerekoli stranke.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine