16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Do konca krize zaradi virusa COVID-19 bomo izdajali tudi E-Demokracijo! NAROČI ZDAJ!

Ker je nova spletna stran Demokracije še v izdelavi (takrat bo mogoč tudi nakup elektronskega izvoda revije), smo se zaradi krize z virusom COVID-19 odločili za začasno rešitev do konca aprila – e-mail Demokracijo.

Nakup je preprost. V naši spletni knjigarni www.vseknjige.si vas čaka naročilnica na elektronsko Demokracijo http://vseknjige.si/revije/elektronska-verzija-narocnina-demokracija/.  Izpolnite, prosimo, vse zahtevane podatke, izberite način plačila (Pay pal ali predračun) in oddajte naročilo. Kolikor ste se odločili za plačilo s predračunom, boste na koncu postopka oddaje naročila prejeli podatke za plačilo. Po plačilu naročnine boste vsak teden v noči na četrtek na svoj elektronski naslov dobili izvod revije Demokracija.

Aprila boste s popustom do konca meseca prejeli pet številk revije, če pa se naročite do srede, 1. aprila, boste prejeli gratis še zadnjo marčevsko številko. Revijo boste v elektronski obliki prejeli na svoj elektronski naslov takoj, ko bomo v uredništvo prejeli vaše plačilo. Cena je 14 evrov. Zato pohitite in se naročite ZDAJ!

Z naročilom e-mail Demokracije boste v teh težkih časih, ko se je nad našo domovino zgrnila nesreča s koronavirusom, pomagali tudi nam.

V reviji Demokracija smo bili prvi, ki smo že 21. februarja (TUKAJ) opozorili, da Sloveniji grozi epidemija novega koronavirusa. Ker smo opozorili (takrat še Šarčevo vlado), smo bili deležni očitkov, da zganjamo paniko in zadevo politiziramo.

NAROČITE SVOJ IZVOD E-MAIL DEMOKRACIJE ZDAJ!

Zadnje novice

Sorodne vsebine