30.7 C
Ljubljana
četrtek, 24 junija, 2021

Do konca krize zaradi epidemije virusa COVID-19 bomo izdajali tudi E-Demokracijo! NAROČI ZDAJ!

Veliko naših bralk in bralcev nas je v teh težkih dneh poklicalo ali nam je pisalo, da zaradi samoizolacije in samozaščite ne hodijo po nakupih, da bi lahko kupili Demokracijo. Prosili so nas, ali lahko uredimo, da bi na kakšen drug način prejemali svoj tedenski izvod Demokracije.

 

Ker je nova spletna stran Demokracije še v izdelavi (takrat bo mogoč tudi nakup elektronskega izvoda revije), smo se zaradi krize z virusom COVID-19 odločili za začasno rešitev do konca aprila – e-mail Demokracijo.

Nakup je preprost. V naši spletni knjigarni www.vseknjige.si vas čaka naročilnica na elektronsko Demokracijo http://vseknjige.si/revije/elektronska-verzija-narocnina-demokracija/.  Izpolnite, prosimo, vse zahtevane podatke, izberite način plačila (Pay pal ali predračun) in oddajte naročilo. Kolikor ste se odločili za plačilo s predračunom, boste na koncu postopka oddaje naročila prejeli podatke za plačilo. Po plačilu naročnine boste vsak teden v noči na četrtek na svoj elektronski naslov dobili izvod revije Demokracija.

Aprila boste s popustom do konca meseca prejeli pet številk revije, če pa se naročite do danes, v sredo, 25. marca, do 15. ure, boste prejeli gratis še zadnjo marčevsko številko. Cena je 15 evrov. Zato pohitite in se naročite ZDAJ!

Z naročilom e-mail Demokracije boste v teh težkih časih, ko se je nad našo domovino zgrnila nesreča s koronavirusom, pomagali tudi nam.

V reviji Demokracija smo bili prvi, ki smo že 21. februarja (TUKAJ) opozorili, da Sloveniji grozi epidemija novega koronavirusa. Ker smo opozorili (takrat še Šarčevo vlado), smo bili deležni očitkov, da zganjamo paniko in zadevo politiziramo.

NAROČITE SVOJ IZVOD E-MAIL DEMOKRACIJE ZDAJ!

Zadnje novice

Sorodne vsebine