4.8 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Damir Črnčec našel novo službo v poslanski skupini Šarčeve LMŠ?

Po poročanju Požareporta naj bi se nekdanji državni sekretar za nacionalno varnost in glavni Šarčev svetovalec Damir Črnčec zaposlil kot eden izmed strokovnih sodelavcev poslanske skupine LMŠ. Na sedežu stranke LMŠ so potrdili, da se je Damir Črnčec zaposlil v njihovi poslanski skupini.

Damir Črnčec je predstavljal enega izmed osrednjih obrazov padle Šarčeve vlade. Po bogati odpravnini več kot 10 tisoč evrov ter zagotovljeni službi v Slovenski vojski se še vedno ne ve, kje Črnčec nadaljuje svojo poklicno pot. Med drugim zaradi državne službe, ki jo ima zagotovljeno, lahko živi v državnem stanovanju na Kotnikovi ulici v Ljubljani.

Sekretar, ki ni skrbel za nacionalno varnost
 Čeprav je bil Črnčec Šarčev sekretar za nacionalno varnost, je mnogokrat prešel črko zakona. Spomnimo samo na sporno zaposlitev Šarčeve prijateljice Nataše Hribar na Sovi, spomnimo na uhajanje občutljivih informacij iz Sove v medije in spomnimo na številne kadrovske rošade v državnih podjetjih, za katerimi so bili v resnici agenti Sove, za njimi pa Damir Črnčec.

Damir Črnčec uporablja profil Svoboda govora za napade na vlado
V našem mediju smo razkrili zanimivo informacijo, da bi naj Damir Črnčec svoje aktivnosti preselil na socialna omrežja. Svoje izjave skriva za vzdevkom Svoboda govora na Twitterju, kjer so velikokrat zapisane kritične besede in napadi na račun vlade Janeza Janše. Po novem pa naj bi se skrival še v poslanski skupini LMŠ. Pri vsem tem lahko le upamo, da si bo svoje sanje o zasluženem milijonu evrov lahko čim hitreje izpolnil in to ne na škodo slovenskih davkoplačevalcev.

Luka Perš/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine