13 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

Če to drži, je to škandal brez primere: dijaki zaradi hudega mraza v učilnicah kar v bundah?

Naš vir nas je obvestil, da se na srednji šoli SIC (Strokovni izobraževalni center) Ljubljana, torej v nekdanji Srednji in poklicni šoli Bežigrad, dogajajo škandalozne stvari, saj naj bi dijaki imeli pouk v zelo mrzlih učilnicah, temperature naj bi bile največ 16 stopinj, v telovadnici še manj.

 

Ob tem se mati dijaka v tej šoli sprašuje, ali se res ne da ničesar urediti – namreč, pogoji za delo naj bi bili slabi, saj naj bi imeli dijaki tudi slabo malico.

Da očitki o mrazu niso iz trte izviti, dokazuje dejstvo, da so pred kratkim o tem problemu že poročale Slovenske novice, vodstvo šole pa očitke zavrača.

Naj k temu dodamo še malce sarkazma: na spletni strani SIC Ljubljana smo namreč našli tudi zabeležke o tem, kako je otroke tam zaposlenih decembra obiskal dedek Mraz. No, dijake pa je obiskal mraz z malo začetnico. Na omenjeno ustanovo smo zato poslali vprašanje, kaj je z ogrevanjem – ali gre za varčevanje ali okvaro. Vsekakor je nenavadno, da se očitki o neprimernih pogojih za dijake ponavljajo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine