9.1 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Bodoča ministrica Angelika Mlinar je nekoč stanovala v bogatem meščanskem stanovanju v strogem centru Ljubljane – poglejte, kdo od posvečene elite je še na tem naslovu!

Angelika Mlinar in njen nekdanji partner Stefan Vavti sta nekoč stanovala v tako imenovani Mayerjevi palači v Ljubljani. Gre za hišo v samem centru Ljubljane, naslov je Wolfova 1. Tam imajo poslovne prostore in stanovanja številna znana imena.

 

Ko smo pred dnevi razkrili, da je Angelika Mlinar, ki naj bi očitno postala slovenski nacionalni interes in po hitrem postopku dobila celo državljanstvo, da bo lahko v vladi Marjana Šarca postala ministrica iz kvote Stranke Alenke Bratušek, v Sloveniji svoj zasebni posel že spravila v rdeče številke, s partnerjem Stefanom Vavtijem pa sta (bila) neverjetno blizu razvpitemu paru Katarina Kresal in Miro Senica, smo objavili tudi, da sta Mlinarjeva in Vavti kupila stanovanje na sosednji hišni številki v Trnovem.

Takrat smo v zemljiški knjigi tudi prvič naleteli na podatek, da sta bila, ko sta kupovala stanovanje v Trnovem, Vavti in Mlinarjeva stalno prijavljena na naslovu tako imenovane Mayerjeve palače v Ljubljani. Gre za hišo v samem centru Ljubljane, naslov je Wolfova 1.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine