9.5 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Abotno: medtem ko se vlada bori s koronavirusom, radikalna levičarska aktivistka Tea Jarc poziva na ulice, Miša Molk pa z lažmi še podžiga njeno hujskaštvo!

Radikalno levičarska aktivistka Tea Jarc iz sindikata Mladi plus v teh dneh pogosto gostuje na TV Slovenija, ki smo jo prisiljeni plačevati z RTV prispevkom, v svojih nastopih pa je dokazala, da ji je bolj kot delavci pomembno to, da na oblast spet pride rdeča globoka država. Med drugim je v Poročilih ob 17. uri pozvala kar na ulico: “In dajmo, ko bomo lahko, pojdimo skupaj na ulice in se uprimo temu.” Pogovor je sicer vodila oboževalka Marjana Šarca Miša Molk, ki je hujskaštvo Jarčeve podžigala z lažmi, na vse skupaj pa se je že odzval tudi predsednik vlade Janez Janša, ki je TV Slovenija spomnil, da so plačani zato, da informirajo in ne, da zavajajo javnost.

 

V teh dneh smo v Sloveniji priča izrednim razmeram, ki se z rastjo števila okuženih z novim koronavirusom le še zaostrujejo, vlada Janeza Janše pa si ob tem na vse načine prizadeva zajeziti širjenje virusa. Ob dejstvu, da Slovenija z ukrepi zaradi prejšnje vlade Marjana Šarca zamuja vsaj 7 do 10 dni, gotovo nima lahkega dela. Čeprav je vlada v obdobju enega tedna naredila več kot prejšnja vlada v enem letu in pol, pa so nekateri neučakani glede ukrepov in tudi ideološko jim vlada ni po godu, v njej najverjetneje pogrešajo skrajno levičarske stranke.

Bolj kot delavci, je Tei Jarc pomembno, da na oblast spet pride rdeča globoka država
Takšen primer je Tea Jarc iz sindikata Mladi plus, ki v teh dneh pogosto gostuje na TV Slovenija, katere delovanje smo prisiljeni financirati z RTV prispevkom. “Jaz upam, da se bomo predvsem ljudje, delavke in delavci naučili in ne bomo pozabili na to, kar se sedaj dogaja. Ne morem jamčiti, da se bo politika iz tega kaj naučila, ampak dajmo pa ljudje, tudi, ko bo vsega tega morda konec, ko se bo vse malo umirilo, dajmo ne pozabiti, kaj v bistvu vlada počne sedaj, kako si povečujejo plače, kako izkoriščajo te krizne razmere, zato da sebi zagotavljajo profite,” je bila ostra Jarčeva v Poročilih ob 17. uri na TV Slovenija. Nato kar odkrito pozvala k rušitvi vlade: “In dajmo, ko bomo lahko, pojdimo skupaj na ulice in se uprimo temu.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine