4.9 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Velenjčani o 22-letnem Balkancu, ki je ranil policistko: Paralizator je za te ljudi premalo

Danes je 22-letni državljan BiH z nožem ranil policisto. Na priljubljenem velenjskem portalu velenje.com se razvnela debata.

Tukaj je nekaj komentarjev (nelektorirano).

Posavina: “Opsojam tole kar se zgodilo v Velenju,samo ne razumen ene ljudi(babe tračare,,rekla,čula,slišala itd….) počakajmo na uradno poročilo policije, in potem komentirajte…….”

Ervin Rommel: “V območju nadzora PP Velenje je tukaj kristalno jasno prikazana neučinkovitost električnega paralizatorja kot sredstva za nevtralizacijo nevarnega osebka. Tukaj bi morala sedaj generalna policiska uprava izvesti preiskavo kako je lahko prišlo do takšnega ” faila”. Ena uradna oseba policistka bo nosila posledice današnjega dogodka celo življenje. Čemu vse se morajo policisti izpostavljati vsak dan za vsoto denarja, ki ga prejemajo za svoje delo ! Ne za takšno mizerno plačilo nebi hotel biti v njihovi koži nikoli ! Kot sem že napisal v prejšnjem komentarju neubojna opcija ognjenega gladkocevnega orožja v kalibru 12/76 bo nevtralizirala z enim strelom tudi najmočnejšega holcerja , ki bi prišek z sekiro razgrajati iz Pohorskih gozdov. A ne policisti so opremljeni z el.paralizatorji, ki so že veliko krat dokazano delovali neučinkovito proti ciljnim osebam. Seveda se bo sedaj celoten dogodek analiziral z strani odgovornih v MNZ ampak dejstvo je takšno kakeršno je. Solzilec, el.šoker nista onemogočila obravnavano osebo. Šele strel iz službene pištole je ustavil napad. Kaj če bi ta isti alfa nož na vratu policistke poškodoval arterijo ?”

PatriotSlo: “Napadalec bosanski državljan zgnij v peklu. Kdo zdej dela sraje po Velenju hm odgovor je na dlani”

Von Zeppelin: “Neuravnovešene osebe ( Ki so lahko vseh narodnosti ).”

Person: “Če je napadalec imel nož,potem ni streljal on. Velenje je tempirana bomva,sama mafija,dilerji,vsi od dol.Kulturna obogatitev po Fajonki.Njim nobeden nič ne more,zato pa delajo pizdarije.Tu ima Jelinčič prav,odvzem državljansta pa izgon v matično državo.Pa naj dol strelja,dila,muti….vsi zadovoljni.”

Motofrik: “že ob delitvah državljanstev sem izrazil mnenje, da bi moralo to biti po švicarskem sistemu. Zaprosiš za državljanstvo, dajo ti rok šest mesecev, da se naučiš jezika. Greš na preverjanje znanja. Če opraviš uspešno, si šest mesecev na preverjanju, kako si se asimiliral. Če je vključitev v družbo zadovoljiva, dobiš začasno državljanstvo (z omejitvami, pravice do volitev še nimaš) za pol leta. Medtem te tajno preverjajo. Če je vse v redu, dobiš državljanstvo. Ampak, če ga serješ, brca v rit, od koder si prišel. Normalnim se ni kaj bati.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine