12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Ta vikend v Kranjski Gori so zaznamovali svetovni smučarski prvaki: Q Max Party 2019.

Ta vikend v Kranjski Gori so zaznamovali svetovni smučarski prvaki. Piko na i pa je dal pravi glasbeni spektakel, Q Max Party 2019.

Publiko je dodobra ogrel Samuel Lucas s skupino The Groove Station. Sledila je podelitev pokalov zmagovalcem sobotnega veleslaloma. Na stopničkah so stali izjemna Norvežana, prvi Henrik Kristoffersen, drugi Rasmus Windingstad in Švicar Marco Odermatt.

Publika se je navdušila prihodov tekmovalcev, saj je na odru potekalo javno žrebanje štartnih številk za nedeljski slalom. Letošnje žrebanje je bilo pospremljeno tudi v duhu kranjskogorske tradicije gorskega kolesarjenja. Konec žrebanja pa smo začinili s prihodom slovenske smučarske reprezentance, ki jo je pospremil tudi Žan Kranjec z uvrstitvijo med prvo deseterico.

Že razgrete obiskovalce pa so dodobra razživeli Siddharta, ki so naredili pravo glasbeno rock eksplozijo na glavnem odru. Zabava pa se je nadaljevala s skupino Soulfingers. Da je bilo izjemno, priča tudi številna publika, saj je letošnji Q Max Party obiskalo okoli 5000 obiskovalcev. Se že veselimo prihodnje eksplozije zabave, Q Max Party 2020 v Kranjski Gori!

Zadnje novice

Sorodne vsebine