9 C
Ljubljana
sobota, 1 aprila, 2023

Študent o prof. Evi Erjavec: “Ni mi jasno kaj je ata obljubu dekanji, …”

Piše: Škandal24

Hči politika Karla Erjavca, ki je v stranki Desus desetletje obljubljal tisočaka penzije, za upokojence pa ni naredil ničesar, Eva Erjavec, je ženska, ki slovi po fotografijah.

Začela je s svojimi, nekaj javno objavljenih smo zbrali v galeriji, zadnje dni pa so na različne naslove po Sloveniji romale fotografije iz zasebnih zbirk njenega (še vedno) moža Andreja Marčiča, v vmesnem času pa je postala tudi predavateljica na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer jo je zaposlila dekanja s politično kariero v stranki SD Metka Tekavčič.

Na portalu profesorji.net, kjer študentje ocenjujejo svoje učitelje, so pri Evi Erjavec zapisani trije predmeti, čeprav domnevamo, da na ekonomski fakulteti izvaja le predmet makroekonomija, ostalih na spletni strani fakultete ni zaslediti. Ocen je znatno več, objavljamo vse.

Študentje so sicer Evo Erjavec ocenili 148-krat, njena povprečna ocena pa znaša 1,5 (od 5). Največkrat všečkan, kar 124-krat, je komentar, v katerem avtor izraža upanje, da “neha predavati.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erjavčeva je sicer o fakulteti, kjer danes predava, pred leti zapisala, da je niti šampanjca niso naučili odpreti.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine