27.8 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Se še spomnite Toneta Ropa? Poglejte, kje si je kupil hišo z bazenom! Kap vas bo!

Piše: Škandal24

Istra je postala vaba za tuje podjetnike in poslovneže, ki kupujejo počitniške nepremičnine, vse več pa se jih očitno odloča za stalno selitev. Kot ekskluzivno poroča glasistre.hr, je Istro izbral tudi znani slovenski politik iz stranke SD in nekdanji premier (takrat je imel še člansko izkaznico LDS) Anton Rop, ki je lani kupil hišo v Vodnjanu. Njegova partnerka ni nič manj znana političarka stranke SD Melita Župevc. Gre za nepremičnino, ki skupno obsega 481 kvadratnih metrov, poleg 345 kvadratnih metrov velikega vrta pa ima tudi 30 kvadratnih metrov velik bazen.

Sicer pa naj bi bil Rop te dni v karanteni. Po prihodu iz Zanzibarja naj bi bil pozitiven, sumijo pa na afriški virus.

Vrstna hiša na širšem območju Vodnjana je kupilo lani ustanovljeno podjetje Sun Sea Investicije s sedežem v Vodnjanu. Lastnika podjetja sta nekdanji premier Anton Rop in njegov sin Jan Rop. Sosed in eden od lastnikov luksuzne montažne hiše omenjenem portalu pove, da je bil Anton Rop v Vodnjanu doslej le enkrat.

»Bil je tukaj potem, ko so kupili hišo in v njej za zdaj še nihče ne živi. Kolikor vem, je načrt, da hišo uporabljata njegov sin in njegova žena,« pove sosed.

Zadnje novice

Sorodne vsebine