10.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Neverjetno: sto dolarjev na mesec za ogled košarkarske tekme v dvorani – prek televizorja

Košarkarski klub Golden State Warriors, prvaki lige NBA, so za navijače, ki ne uspejo dobiti ene izmed 19.496 vstopnic za ogled domače tekme uvedli drugo možnost: nakup mesečne vstopnice, ki omogoča ogled tekem prek televizorja nekje v dvorani.

 

Ekipa iz Kalifornije je na vseh zadnjih 300 tekmah razprodala vse karte, kar 44.000 navijačev pa je na čakalni listi za sezonsko karto, zato so se odločili za alternativo, ki bo po njihovem mnenju “obupanim” navijačem, ki ne uspejo dobiti vstopnic, omogočila, da bodo doživeli vsaj malo vzdušja tekme.

“To vstopnico smo naredili z namenom, da bi si čim več ljudi lahko udeležilo tekem Golden Stata v njegovih najboljših letih in izkusilo vzdušje v areni Oracle,” je za BBC dejala Lisa Goodwin, višja direktorica za korporativno komuniciranje.

Od tega meseca naprej bodo v klubu navijačem tako vsak mesec do aprila ponudili 200 vstopnic po 100 dolarjev, ki bodo športnim navdušencem omogočili vstop v dvorano v Oaklandu za vsako domačo tekmo, kar bo naneslo okoli 18 dolarjev na tekmo. S to karto se bodo navijači lahko nahajali v enem izmed dveh barov v dvorani ali pri eni izmed prodajnih stojnic, kjer prodajajo hrano in pijačo. Svojih ljubljencev ne bodo videli v živo, tekmo bodo namreč spremljali na televizorju, lahko pa bodo občutili vzdušje tekme.

Golden State je prvo moštvo iz lige, ki bo v času tekme v dvorano spustilo navijače, ki si tekme ne bodo mogli ogledati v živo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine