10.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

V šovu Kmetija gredo čez vse meje, tako da je šokirana še voditeljica

V Kmetiji je iz dneva v dan vedno bolj napeto. Prepiri se stopnjujejo in tekmovalci so tokrat prekoračili vsekakršno mejo dobrega okusa. Zmerjali so se, si pljuvali in žalili pokojne.

Komaj čakam, da zajaha svojo metlo in je ne vidim več,” je rekla med drugim. Anna je vse bolj besna na Nika: “Te njegove grožnje – ker je tak smrkavec, se lahko zgodi samo ena malenkost, in jih uresniči, zato prosim, da ga umaknejo od mene. Jaz z njim ne bom v istih prostorih, pa z njegovo priležnico tudi ne. S krastačo in paglavcem.” “Poberi se ven, že devet tednov se šlepaš. Ne morem te več gledat. Pobruhal te bom,” nenaklonjenosti do nje ne skriva Nik.
Priča prepiru pa je bila tokrat tudi voditeljica Natalija Bratković. voditeljica skuša pomiriti situacijo: “Žal mi je, da sem priča takšnemu nivoju komunikacije. To ni podobno ničemur. Prosim … Držite nek nivo komunikacije. Spoštujte drug drugega.”
Seveda sta se tudi Denis in Aneta, zapletela v divji prepir. Tokrat je ta šel predaleč. Denis je Aneto oklical za “smrdljivko”, saj naj bi tako lagala, da kar smrdi, ona pa je šokirala s kruto izjavo: “Smrdi ti mama, tista, ki niti kosti nima več.””Gnoj od človeka, da se spravi na mamo,” je bil osupel Franko, Alexander pa je dodal, da je tokrat res šla čez moralno mejo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine