10.3 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Kempinski Palace Portorož prejel prestižno nagrado za odličnost

Ameriška akademija American Academy of Hospitality Sciences je na gala prireditvi hotelu Kempinski Palace Portorož podelila prestižno globalno nagrado za odličnost v hotelirstvu Star Diamond Award. S tem se je portoroški hotel pridružil druščini elitnih hotelov po vsem svetu, ki jih je doletela ta čast. Nagrado je iz rok direktorja akademije Josepha Cinque-a sprejel novi generalni direktor hotela Kai Behrens.

Kai Behrens je vodenje hotelov Kempinski Palace Portorož in Kempinski Hotel Adriatic prevzel 18. marca letos. Behrens je sicer v skupini Kempinski Hotels prisoten že vse od leta 2007, do sedaj pa je izkušnje nabiral v hotelih Kempinski v Moskvi, Bolgariji, Azerbajdžanu in na Kitajskem.

»Današnja podelitev je verjetno najlepši možen začetek nove službe, a hkrati tudi velika odgovornost. Ekipa Kempinski hotelov tako tukaj, v Portorožu, kot v Savudriji, je s trdim in zavzetim delom standarde postavila izjemno visoko. Ekipa, ki diha in živi s portoroškim hotelom je res vrhunska. In prepričan sem, da bomo vsem izzivom, ki jih tudi bodoče verjetno ne bo primanjkovalo, zagotovo kos,« je na podelitvi povedal Behrens.

Direktor akademije akademija American Academy of Hospitality Sciences Joseph Cinque je ob podelitvi priznanja povedal: »Ideja za podeljevanje nagrade se je porodila pred 70 let, med njenimi idejnimi očeti pa je bil tudi vsem znani pevec in igralec Frank Sinatra. Vse do danes se je nagrada Star Diamond Award razvila v eno najbolj cenjenih nagrad, ki si jo marsikdo želi, a le peščica. In vsi, ki nagrado prejmejo, si jo resnično zaslužijo. Veseli me, da se je naši druščini pridružil tudi Kempinski Palace Portorož, ki je svojo odličnost še enkrat več potrdil tudi na današnji prireditvi.«

Prireditev je ponudila tudi zelo pester kulturno glasbeni program s priznano slovensko umetnico na klavirju Lucienne Lončina, ki je s svojo skupino prisotne razveseljevala še dolgo v noč, pireditev pa so popestrili tudi domači umetniki magičnega gledališča Serpentes. Za presenečenje večera pa je poskrbel svetovno znani ameriški tenorist Christopher Macchio.

Zadnje novice

Sorodne vsebine