11.4 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

To so grožnje potencialnih morilcev!

Pravkar sem na spletu prebral vaš članek s priloženo fotografijo okna – o grožnji znanih neznancev g.Miru Petku in posredno vsemu MK. Tiste 3 črke oz. like na steklih se v grški abecedi prebere kot: KRI. Drugi ‘simbol’ je stilizirana gr. črka “RO” oz. R!

Tu gre za grožnje potencialnih morilcev, vsekakor pa barab in delikventov, ki se imajo za (rdeče) umetnike – avantgardo, katerih (morda) naslednji performens bi / bo umor – kri in facto!

Takih umetnikov- sfaliranih študentov, učiteljev, delomrznežev,  delikventov in ‘diplomantov’ komsomoljsko-nkvd_jevske “fakultete” v SSSR se še vedno, žal, spominjamo, saj so po 6.4.1941 v Ljubljani in nato vsej Sloveniji izvajali likvidacije ljudi, ki jim niso bili povšeči in so si drznili njim=aktivistom KPS, VOSovcem, VDVjevcem izraziti /pokazati nestrinjanje z njihovo mračnjaško ideologijo=demonologijo, pod emblemom srpa in kladiva, rdeče zvezde in vse skupaj zavito v rdečo zastavo ‘proletarcev vsega sveta’. Njihova “žetev”: desetine umorjenih, pobitih nedolžnih ljudi od Rusije, Kitajske, Vietnama, Kambodže…. in tudi Slovenija ni bila izjema! Duh teh “avantgardnih” rdečih umetnikov pa je vedno bolj prisoten in iz dneva v dan bolj  nevaren zlasti v naši ljubi podalpski domovini.

Takšni pojavi, kot je pričpričujoči ‘Petkov primer’ so dejanja naperjena proti življenju človeka, ljudi, množic, ki mislijo drugače od peščice ‘rdeče garde’ – umetnikov, ki najbolj obvladajo tehniko zastraševanja, likvidacije, z edinim ciljem – da bo njihova samovšečna umetnost prevladala, podobno  kot je KP(S) nad OF in po 9.5.1945 nad vsem slovenskim (in drugimi!) naridom!

Oblast in njeni organi pregona in cèlo pravosodje so dolžni ukrepati ZDAJ, in so temu zakonsko in moralno tavezani!!!, predno bo prepozno! Če pa so ti “organi” neodzivni, predstavljajo ‘peto kolono’ in so kazensko odgovorni pred vsem slovenskenskim narodom. Postaviti jih pred sodišče in za zapahe, ne pa v pakače pravice.

Ali je M. Petek podal ovadbo? Je to storilo MK? Je policija, tudi njena neuniformirana ‘enota’ že začela kaj delati na tem v nebo vpijočem primeru, ali čakajo, da bodo (prej) izvršili likvidacijo?

ŽIVEL KARDELJ, ŽIVELA OBA KIDRIČA (B. & Z.) in njihovi tesni apologeti! 

Dobri ste, še po smrti!!

Vaša bratomorna morilska filozofija vas je preživela, nadživela… 

Smo večina Slovencev res ovce? Do kdaj bomo to dopuščali?

Tomaž Novak

Zadnje novice

Sorodne vsebine