13.9 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

RTV SLO je sinonim za okrnjeno pravico vedeti

Javna hiša RTV SLO je v njej lastni pristranosti nabijala o vložitvi obskurne ovadbe zoper časnik Demokracija, ob tem pa ni bila objavljena niti pasica o vloženi ovadbi zoper ortodoksnega levičarja Kordiševega Miha, ki jo je podalo 156! zdravnikov, je pa RTV SLO našla prostor za objavo pisma 22-ih ortodoksnih levičarjev, kjer se le-ti pozivajo na »Mi vsi smo Jadranka Juras«… Svoji za svoje ali mafija ščiti mafijo…

 

Tovrstna pristranskost javne hiše RTV SLO je posledica dejstva, da je še vedno večinsko prepletena s pro/udbovskimi družbeno političnimi delavci, ki so plod negativne pro/udbovske selekcije zadnjih trideset let na 45 let udbovske podlage.

Vse to na dan, ko je sodišče EU v nulo zatolklo nestrokovno delovanje neetičnega pretendenta za funkcijo Ustavnega sodišča tov. Mira Cerarja!? Nikjer nobenega hostarja, ki bi obsodil/popljuval nestrokovnost Mira Cerarja, kjer objektivno velja, da pristranska RTV SLO o predmetni sramoti, ki lahko RS stane celo kazni v višini 100.000.000 € praktično ne bo več poročala vs. običajnemu večdnevnemu/večtedenskemu najedanju/pljuvanju medijskih morilcev, ki so ga deležne žrtve, ki so neljube pristranski RTV SLO. Sramota!

Tovrstno poniževanje kritične javnosti se bo prej kot slej kot bumerang vrnil v RTV SLO…

Franc Trunk

Zadnje novice

Sorodne vsebine