12 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

(PREJELI SMO) Sramotna druga obletnica ukradenih volitev

Minilo je točno dve leti od ugrabljenih Ljubljanskih in Mengeških volitev. Medtem ko v ZDA sodišča delajo in razčiščujejo volilno prevaro tisočletja, Slovenija živi v utvari lažnega rezultata ljubljanskih  in mengeških lokalnih volitev 18 novembra 2018.

 

Institucije države na čelu z Ustavnim in Upravnim sodiščem ter Sodnim svetom pa  prenašajo primer druga na drugo! Najsramotnejši člen te verige pa je slovenska pravna stroka, ki previdno molči in omogoča brezpravje.  Prevaranti pa se veselo kot navidezni “demokrati” in lokalni šerifi sprehajajo med nami.  Virus brezbrižnosti in medijske pristranosti pa uničuje vladavino prava, ki je minimalni pogoj normalne družbe. Za vse to pa niso najbolj krivi prevaranti sami, ampak “pošteni” ljudje, molčeča večina v medijih in institucijah nadzora, ki gledajo stran.

Vendar tako ne moremo naprej. Oklep  brezbrižnosti je treba prebiti. Dokler do tega ne pride pa Sloveniji ni rešitve, je samo umiranje na obroke. Zato pozivam vse, predvsem pa pravnike – učitelje drugih o tem kaj je prav, da stopijo na pravo stran. Na stran osamosvojitve duha, ki ne priznava lažnih avtoritet levičarske nadutosti in se zavzamejo za to, da pravo in pravica ne bosta drug drugemu nasprotnika.

Prepričan sem, da bo Amerika rešila svoj veliki škadal, ker so ljudje glasni, Slovenija pa ga ob molku preplašenih “poštenih” ljudi ne bo nikoli !  Predvsem pa ga ne bo ob molku pravnikov in pravne stroke, ki je prva poklicana, da povzdigne svoj glas.

Vili Kovačič, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine