4.7 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

(PREJELI SMO) Pismo predsedniku ZDA

Spoštovani predsednik Združenih držav Amerike Donald Trump,

 

Čestitamo vam, gospod predsednik Trump in vaši ženi Melaniji, da ste najpomembnejši Američan po volitvah 3. novembra 2020, čeprav vam to ne želijo medijsko potrditi na najbolj umazanih volitvah v zgodovini Amerike.

Za to pomembno čast vam je naslednji dan sporočil tudi naš predsednik Slovenske vlade Janez Janša, ki sam zelo dobro pozna razmere umazane leve politike, kar se v Sloveniji že več desetletij dogaja, ko preoblečeni komunistični zločinci za vsako ceno želijo prevladati in uničiti človeštvo in to pod krinko »liberalizma«, kot to počne pri vas Joe Biden- z lažmi zavajati milijone ljudi. Da pa bi to lahko liberalci tudi uresničili, pa mediji in levi politiki pri vas manipulirajo z lažmi, kot se to dogaja že desetletja v komunističnih državah, kar ljudje drago plačujejo s svojimi življenji.

Gospod predsednik Donald Trump in gospa Melanija – zmagali ste, kar se zaveda ves normalen, civiliziran svet, pa čeprav vam tega pri vas v Ameriki ne bodo priznali vedite, da ste premagali vse, ki lažejo in ponarejajo volitve in medijsko uničujejo vso normalo Človečnosti. Gospod predsednik, ostanite ponosni na vse kar ste dobro naredili za Ameriko in svet in nikoli se ne predati rdečemu kitajsko evropskemu komunistično levičarskemu enoumju – George Soros, ki trenutno želi prevladati celemu svetu. Čestitka za vašo strankarsko zmago, za dobro Amerike in sveta, vam iz Slovenije poleg najrazumnejšega in razgledanega predsednika Slovenije in Evrope Janeza Janše, čestitko pošiljam tudi sam in na milijone Evropejcev, ki vidimo, da se tudi v Ameriki želi uničiti resnica in pravica. Zato spoštovani vi gospod Donald Trump, kot edini pravi sedanji in novi predsednik Amerike, naredite Ameriko in svet spet pošten, dober in lep. Ko pa si boste lahko vzeli čas zase in družino, pa pridite v Slovenijo na« Melanija« torto-pecivo v rodni kraj vaše soproge – Sevnico, kjer že stoji spomenik njej v ponos. Se vidimo, ko boste uspeli narediti naš svet spet lep in dober za vse, ki na njem živimo.

Andrej Jevšenak, Velenje, Slovenija

Zadnje novice

Sorodne vsebine