2.3 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

(PREJELI SMO) Edino pravilna ukinitev statusa s.p. v kulturi nekulturnemu tov. Zlatanu Čordiću

Edino pravilno se je zgodilo, ko so novinarju alias raperju alias jugonostalgično nekulturnežu tov. Zlatanu Čordiću ukinili statusa samozaposlenega v kulturi, vse zaradi njegovih javnih dejanj, ki so presegle mejo dopustnosti in zakonitosti, kar se preganja po kazenskopravni zakonodaji.

 

In kot običajno so v podporo politkolesarskega uličarja Čordića tik-tak skočili v zrak in iz hoste prileteli vsi demagoško politikantski levičarji, ki sedaj javno krulijo, da je to nedopustno, da smo s tem doživeli konec demokracije, konec prve republike, ko današnja oblast na ta način ‘kaznuje’ njej neljubega Zlatka…

No, no, saj ni tako hudo, ima tale vaš jugonostalgični tov. Zlatan Čordić vsaj še dva Jokerja v rokavu, z rapernjem se da zelo dobro pre/živeti (npr. 50 cent…), glede na njegove globoke z/veze v Kučanovem pro/udbovskem F21 in F 571 pa ni hudič, da se ne bi našel še prostor za 572. jugonostalgičnega tovrstnega častilca povojnih klavcev, ki jim samostojna RS nikoli ni bila in ni intimna opcija…

Da sama ukinitev statusa s.p. v kulturi nekulturnemu tov. Zlatanu Čordiću ne pomeni omembe vredne ‘kazni’, dokazuje nepregledna množica pravnomočnih! pravnih aktov uradno dokumentirane materialne Resnice, na kakšen način še dandanes dobesedno ubija pro/udbovska oblast njej neljube Slovence/Slovenke, kjer so leta 1996 zavržni deležniki pro/udbovsko pogojene LDS (tov. Janko Hamler, tov. Niko Žibret & Co.) v zaščito oblastnih finančnih skorumpirancev – Slovencu, ki je korektno opozoril na kriminalno finančno korupcijo v Gabrovem šolskem ministrstvu, v kontekstu pro/udbovskega konstrukta suspenza praktično čez noč nezakonito! prekinili redno delovno razmerje v segmentu državnega proračuna na delovnem mestu odgovornega/zvenečega poimenovanja – samostojnega svetovalca za nadzor investicij in investicijskega vzdrževanja…

Ko je Slovenec po desetletnem nategovanju po oblastno skorumpiranih zatohlih hodnikih delovnega sodišča pravnomočno dokazal nezakonito! prekinitev rednega delovnega razmerja, je zavržni pro/udbovski del oblasti (kot arbitrarni naročnik nezakonite! porušitve tov. Srečko Valič, takratni direktor gradbenega inšpektorata, kot brezobrazni eksekutor tov. Iztok Rus) praktično čez noč nezakonito! (op.a. pravnomočna/dokončna sodna potrditev) porušil vseljen dom njegovemu sinu, vse na fašistični način, kot tega ni videla ne RS, ne SRS!

Ko se je Slovenec preveč približal uradnim dokazom materialne Resnice nezakonito! porušenega sinovega doma, je zanikrni pro/udbovski del tožilske/krivosodne oblasti praktično čez noč uredil vse potrebno za nezakoniti! (op.a. pravnomočna/dokončna sodna potrditev) praktično enoletni pripor za dotičnega Slovenca in njegovega sina.

Sledila je pro/udbovska nezakonita! (op.a. pravnomočna/dokončna sodna potrditev) obsodba Slovenca in njegovega sina na večletno kazen zapora, vse v pro/udbovski oblastni zavestni/naklepni zlorabi Zakona/Ustave/človekovih pravic, česar avtorja na prvi liniji sta bila pro/udbovski tožilec tov. Primož Suknaič in večkratna kršilka človekovih pravic pro/udbovska sodnica tov. Alja Kratovac ex Prokopovič, vse ob srčni podpori oblastno skorumpiranega pro/udbovskega sodnega izvedenca državnega psihiatra tov. Vanje F. Rejeca, ki je v njemu lastni maloumni blodnjavosti uradno dokumentirana dejstva prezentiral kot mojo/sinovo manipulativnost… Noro!

Sledil je tako značilen pro/udbovski pogrom na najšibkejši člen družine Slovenca to je na njegovega sina, kjer so se oblastni pro/udbovski zločinci (tov. Bojan Majcen takratni v.d. direktor zapora Dob, Jože Podržaj direktor URSIKS & Co, med njimi ponovno pro/udbovski tožilec tov. Primož Suknaič in večkratna kršilka človekovih pravic pro/udbovska sodnica tov. Alja Kratovac ex Prokopović) v njim lastni zavržnosti ‘igrali Boga’ z življenjem sina, vse tako, da je Državno odvetništvo posledično tik pred izdajo uradne sodbe ESČP v imenu RS sinu samo priznalo kršitev človekovih pravic kar po štirih! členih Konvencije!

Pa to še ni vse, kar predstavlja večje gabarite nečloveško kalvarijo vseživljenjske nepopravljive ne/materialne škode, ki jo je v njej lastnem modus* operandi* »najprej diskvalifikacija/diskriminacija, nato likvidacija, po potrebi tudi fizična« pro/udbovska svojat nekoč prvega in še vedno aktualnega udbovca tov. Milana Kučana povzročila Slovencu in njegovi družini…

Seveda, ga ni bilo levičarja, ki bi v javno zaščito Slovenca korektno/konkretno odreagiral, kar je posledica dejstva, da je pro/udbovsko pogojeno jugonostalgično levičarstvo častilcev povojnih klavcev v RS umsko prepojeno s krvjo pro/udbovskih ubojev/umorov njim neljubih Slovenk/Slovencev!

Deja-vu!**

Zatorej, tov. Zlatan Čordić, le pogumno naprej, si šele na prvi stopnički na dooooooolgi poti v pekel!

Saj ni res, pa je…

Franc Trunk, Portorož

modus* operandi* – značilni način delovanja

deja-vu! – že videno!            

Zadnje novice

Sorodne vsebine