19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

(PISMO BRALKE) Stalinističnim in neostalinističnim kritikom protesta SDS

Piše: Frančiška Buttolo

Le pišite, da ni več Slovencev in demokratov! A boste še bežali, prav kmalu, toliko nas je še.

Menda ni bilo dovolj protestnikov,  da bi bil protest SDS  prepričljiv. Seveda jih ni bilo toliko, kot na  podivjanih shodih levičarjev ob petkih  sredi pandemije covida-19, večinoma starih udbovcev (Kučan), njihovih potomcev iz vsaj treh generacij, večinoma s psi, pa še vseh narkomanov iz različnih lažnih kulturnih gnezd (Fotopub, Metelkova, Rog itn. ), ki so vsi živeli, in mnogi še živijo,  od denarja slovenskih davkoplačevalcev. Poleg njih je bilo tudi vsaj deset tisoč lažnih izbrisancev iz SFRJ,  pa nekaj sto  lažnih beguncev,  vsi stalinisti in neostalinisti z RTVS in drugih, večinoma še  vedno stalinističnih medijev (Delo, Večer, Dnevnik, POP TV, STA), pa celi bataljoni neostalinističnih članov nevladnih organizacij  iz Slovenije in tujine. Od tam jih z denarjem  južnoameriških  mamilarskih kartelov –  z najboljšimi in najdražjimi  letali – neprestano prevažajo od enega neostalinističnega protesta do drugega, skoraj po vsem svetu. Pri tem pa njihovi neostalinistični  podnebniki  tarnajo, da je na svetu vse več in  vse preveč tako imenovanega ogljičnega odtisa.

Ampak  sama sem se ob protestu SDS, pa naj stalinisti in neostalinisti  govorijo in pišejo karkoli,  resnično čudila,  da je bilo na njem  še vedno toliko običajnih slovenskih  državljanov, običajnih delovnih ljudi iz vseh slojev, in  tudi upokojencev, ki živijo in so vse življenje živeli od svojega dela, trdega in poštenega, ne pa od različnih partijskih privilegijev, kot Kučanov krog in klan, ter  s podporo opranega denarja mednarodnega kriminala v kateri od slovenskih bank, kot večina neostalinističnih nevladnih organizacij  v Sloveniji.

Naj bo jasno, čeprav nas je Slovencev, ki še vedno stavimo na lastno delo, na lastno pamet in srce, pa tudi  na svojo domovino, manj, kot bi nas lahko bilo, če nas Titovi  stalinisti med drugo svetovno vojno, in še desetletja  po njej,  ne bi toliko pobili in izgnali, bomo zavedni Slovenci –  verjemite, vi stalinisti in neostalinisti –  ohranili ljubljeno Slovenijo in  slovenski narod.

Zaman se trudite, stari stalinisti s Kučanom na čelu, in neokomunisti z dr. Golobom, da bi  Slovenijo in Slovence izbrisali z zemljevida sveta. Morda pa se boste vi, stalinisti in neostalinisti, ki hočete uničiti Slovenijo in Slovence,  prav kmalu razbežali po Balkanu, kot leta 1991  JLA. Tista, Kučanu tako ljuba vojska, da je zaradi nje razoroževal Slovenijo, češ da je bila še vedo del Jugoslavije.  Le da se boste tokrat, SOVRAŽNIKI Slovenije,   razbežali skupaj z vašimi lažnimi begunci, z vašimi  lažnimi izbrisanci in z vsemi drogiranimi neostalinističnimi  nevladniki, ki so vsi samo navadni, hudo leni zajedalci delovne Slovenije. Pa še veseli boste, ker  boste lahko ušli iz prelepe slovenske države.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine