22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

(PISMO BRALKE) Sistemizacija delovnih mest ali kadrovski cunami?

Piše: Iva Pavlin Žurman

“Dreserjem javnega mnenja”  (kdor obvladuje MSM-medije obvladuje razmišljanje ljudi) je popolnoma jasno, da je vlada demoniziranega predsednika izvajala kadrovski cunami, bodoči predsednik pa uvaja dobre prakse za učinkovito delo (dejansko monopolizacijo politične oblasti).
Kot kaže, so družbenopolitični delavci zaposleni v MSM, še preden je nastopil naš (drugi najboljši) menedžer R. Golob, opravili Gallupov test  – metodologija za merjenje zavzetosti (GWA), ki je pomembna pri razvoju zaposlenih, njihove pozitivne naravnanosti in osredotočenosti na prihodnost! Včerajšnja opozorilna stavka štefančič-bergant RTV-jevcev je potrdila, da je že pravoverna FDV-ekipa (Splichal&Toš) poskrbela za ustrezno naravnanost interpretatorjev družbeno-ekonomskega dogajanja v post socialistični Sloveniji.
Pazljivo preberite:
“Z Interpretacijo državnozborskega poslovnika, da se bodo kandidati za ministre odpovedali najmanj tri-dnevnemu pripravljalnemu roku na zaslišanja pred pristojnim parlamentarnim odborom, v Gibanju Svoboda zaslišanja načrtujejo že v petek …” (Delo, 24. maja 2022).
ZARES svobodna odločitev zmagovalcev volitev, ki bodo, kot kaže, kršili poslovnik DZ,  da bi dosegli rekord(!) v oblikovanju nove vlade.
Če sem pravilno razumela pravnika g. Rajka Pirnata, včerajšnjega gosta “POPTV Slaka”, je kršenje poslovnika hujša kršitev kot kršenje zakona. No, naš vsevedi, vase zagledani menedžer tega seveda ne bo priznal, bi pa to morala vedeti novopečena predsednica DZ, pravnica Urška K. Z. (ki je sicer pravnikoma g. Petriču in g. Andrijaniču, na soočenju pred volitvami na RTVS, brez zadržkov povedala, da sodniku Masleši ne segata do kolen).
Bo pravna stroka molčala in dovolila kršenje poslovnika (parlamentarna demokracija) in se uklonila elektro marketinški stroki?
Iva Pavlin Žurman, Solkan

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine