8.3 C
Ljubljana
petek, 14 junija, 2024

(PISMO BRALKE) Izrael, moja vest

Piše: Frančiška Buttolo

Izrael je Slovenija. Izrael je resnica Zahoda, z muslimanskim mečem  v srce ranjenega Zahoda,  ki ga  islamizem briše z zemljevida sveta,  kot da je samo še čisto navadna, islamsko večvrednost moteča smet.  Smet, ki mora na smetišče zgodovine, skupaj z vso civilizacijo in kulturo Zahoda.

Zahod je Izrael. Zahod je tudi Slovenija. In Izrael je tudi vest  Slovenije.  Izrael je tudi  vest sveta. Je edina vest sveta, ki se zaveda sama sebe in dejstva, da je ves svet proti njej. Tako kot se tega zaveda vsaj še del Zahoda. Tisti, njegov del, ki še ne kleči pred skrajno islamističnim okupatorjem pod vodstvom Hamasove milijonske vojske po vsem svetu. Izrael je tisti del Zahoda, ki še ne prosi milosti pošastnega Hamasa –  že skoraj v vsaki zahodni vasi.

Izrael je tisti del  Zahoda, ki  še ni povsem  poražen, ponižan in s praznimi krščanskimi cerkvami. Izrael je ves  tisti   – junaški – del Zahoda, ki Hamasu odreka pravico, da bi postal edina vojaška, skrajno islamistična velesila na poraženem in ponižanem  Zahodu. In Izrael je tudi  tisti del vesti Zahoda,  ki zavrača navidezno  multikulturne – v resnici pa skrajno islamistične zahodne  izdajalce  velike zgodovinske  zgodbe z zahodne strani. Izrael zavrača peklenske ovaduhe in vohljače, ki noč in dan polnijo svetovne medije s hamasovskimi pozivi vsemu Zahodu, naj poklekne  pred islamizmom in se preda – do svojega zadnjega borca.

Zato je Hamas  poosebljeno zlo vsega sveta. Ubijalska muslimanska  pošast, ki narodom in državam reže vratove, da bi izginile vse zahodne kulture, pa tudi številne druge, zlasti na srednjem Vzhodu. Hamas je milijonski vojaški zmaj,  ki prebivalcem vseh narodov in držav, ko mu odprejo meje, polaga nože na vratove njihovih otrok, tudi še dojenčkov, tudi še nerojenih.  Po vsem Zahodu posiljuje. Tudi v  Sloveniji. “Multikulturni”  hamasovski pomočniki tudi v Sloveniji širijo kulturo pobijanja avtohtonih belih prebivalcev s splavi, evtanazijami, z operacijami spolnih organov. Tudi Slovenijo briše z zemljevidov sveta milijonska pošastna hamasovska vojska.

Zato je Izrael tudi moja vest.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine