10.9 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

(PISMO BRALCA) Sovražni govor

Piše: Marjan Žolnir st. 

Zelo veliko se zadnje čase govori o sovražnem govoru. Levorušniki, ponosni potomci komunistov, to prevračate predvsem na katoliške vernike.

Kristjane, ki so v javnosti molili za sožitje med državljani Slovenije in drugih narodov, obtožujete, da uvajajo sovraštvo med različno misleče, kar je ena velika laž.

Levorušniki, ponosni potomci komunistov, ste to sovraštvo javno predstavili nedavno na protestu na Prešernovem trgu v Ljubljani, kjer ste javno povedali, da je treba tiste, ki niso v islamu, odstraniti.

Človek ne more razumeti, da je slovenskim potomcem komunistov največji trn v peti katoličan. Kakor zgodovina uči, je na svetu več sto ali celo tisoč različnih ver. Večina jih je bila pridobljenih s prelivanjem krvi, nekatere, ki jih levičarji podpirate, to še danes počnejo. Zahvala slovenskim duhovnikom, da imamo na slovenski zemlji še vedno v veljavi svoj jezik, kar pa zelo peša. Zahvalimo se lahko propadli Jugoslaviji, ki hvala Bogu ne bo nikoli več obstajala.

Nekaj slovenskih duhovnikov, ki so se bojevali za slovenstvo: Jenko, Finžgar, Vodnik, Trubar, Slomšek. To so nam tudi v socialistični Jugoslaviji v šoli predavali. Slovenski jezik in slovenstvo so začeli uničevati takoj po prvi svetovni vojni. Po združitvi v SHS so se morali naši fantje pri vojakih podrediti srbskim poveljem. V osovraženi avstrijski monarhiji so slovenski vojaki imeli slovenska povelja. Tudi tukaj se lahko govori o sovraštvu do slovenskega naroda, ki mu je bil vzet njegov jezik.

Na koncu naj levorušniki zavedno pozabijo na svoj komunizem. Znanec, ki je izvajal masaker v Kočevju, je ob neki priložnosti izjavil, da bo komunizem šele takrat, ko bo kapitalizem razvit v omega.

Vsak človek ima neko vero ali b(B)oga. Fašisti ga imajo v Mussoliniju, nacisti v Hitlerju, komunisti pa Marxa in verjamejo v njihove ideje. Prav tako imajo kristjani svojega Boga v Kristusu, islam pa v Alahu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine