15 C
Ljubljana
sobota, 2 decembra, 2023

(PISMO BRALCA) Slovenija postaja teroristično izhodišče za Evropo

Piše: Mirko Macher

To, kar se dogaja na hrvaški straži, na poti v Slovenijo, ni mogoče označiti drugače, kot transverzala smrti.

Ko bo začelo pokati, ko bodo na ljubljanski tržnici v mlaki krvi obležali meščani najlepšega mesta na svetu, takrat bo cilj dosežen, anarhisti bodo plesali, prišli bodo do svojega težko pričakovanega plena, do nepremičnin prestrašenih žabarjev, mehkužcev iz Bele Ljubljane.

Ja, scenarij globalističnega sveta, kjer prevladuje demokracija nasilja, kjer se v digitalni ikt povezujejo najbolj zlovešči osebki okupatorskih anarhistov, medsebojno povezanih po veri in levičarski antirodnostni aliansi, katere namen je zreducirati prebivalstvo tega planeta na sprejemljivih nekaj procentov živečih, ki bodo imeli nadzor nad svetovnimi tehnološkimi centri in prepotrebnimi viri za sterilno čisto okolje.

In cedila se bosta med in mleko, tu, v Evropi, pa bodo nastali centri razvrata, orgijski klubi mnogospolnikov, ki bodo zaščiteni pred vsakršnimi fetusi, oz. jih bodo gojili le še za svoje pomlajevanje v kampih nesmrtnosti, tako na zemlji kot v vesolju.

Alah je velik, bodo ob molitvah vzklikali mohamedanci, drugoverneži pa bodo sužnji v kampih njihove sreče in večnega veselja.

Morda, če bo zdravje in volja, bom napisal naslednjič bolj optimistični scenarij: Čez 200 let bomo vsi čokoladni.

Mag. Mirko Macher, Most na Soči

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine