5.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

(PISMO BRALCA) Levičarska izprijenost

Vse, kar se poistoveti z levico v Sloveniji, ima še posebej odkar je Šarec zapustil svojo potapljajočo se barko, neprestane glavobole. V svoji obupanosti, zaradi ukinjanja najrazličnejših privilegijev, ki jih od leta 1945 uživajo njihovi zvesti privrženci še dandanes, izgubljajo še tisto malo razsodnosti, ki so jo imeli.

 

Poleg vseh kolesarjenj in raznih zborovanj, tudi v času razsajanja korona virusa, ne izgubljajo časa, da delajo neprestane razdore. Pri vsem sprevrženem početju jim gre na roke tudi večina medijev TV, radio, internet itd. Svoje prida še neučinkovito sodstvo, ki pri sodbah stalno dela razliko med našimi in vašimi.

Veliko naščuvanih levičarjev v svojem besu, ker ne uživajo več brezskrbnega življenja, v katerem so prejemali ogromno nezasluženo pridobljenega denarja, nori in vpije, da se v naši državi izvaja diktatura, da je zato treba vlado vreči, njenega predsednika pa bi najrajši ubili. S takim početjem nadzorno kažejo kako so polni sovraštva do tistih, ki posežejo v njihove privilegije. Niso niti državotvorni, saj jim ni nič mar do domovine, kar Slovenija za njih ni nikoli bila. V svojemu marksističnemu egoizmu gredo celo tako daleč, da hočejo na vsak način zrušiti celo državo, če se ponovno ne vzpostavijo za njih ugodne prejšnje razmere. Podporo za tako početje imajo tudi preko opozicijskih strank LMŠ, SaaB, SD, posebej pa Levice, ki bi rade na svojo stran zopet dobile sedanji koalicijski stranki SMC in Desus. Zaenkrat se to ni zgodilo.

Ker pa slovensko prostozidarsko podzemlje ne počiva, so sedaj, ko so zrušili Pivčevo, ponovno angažirali upornika Erjavca. Njihov trenutni načrt je, da preko njega žrtvujejo stranko Desus za razbitje sedanje vlade, saj bi takoj kot užaljen raček z omenjeno stranko izstopil iz vlade. Levičarska nomenklatura ima prioriteto zamenjati vlado do novega leta, najkasneje pa do pozne pomladi, ko naj bi v politični prostor lansirali t.i. tehnično vlado. Predčasne volitve pa bi namreč končno prečistile politični prostor. V tem primeru bi kar nekaj levih strank, tudi Desus, izpadlo iz DZ, zato jim ta opcija ne diši preveč. 1.7. 2021 začne RS polletno predsedovanje EU.

Levičarji dobro vedo, da zato v drugi polovici naslednjega leta sedanje vlade, vsaj navzven ne smejo rušiti. Že sedaj pa lahko vsi pokončni Slovenci vsem izprijenim levičarjem, še posebej tistim, ki so priklopljeni na državne jasli, sporočimo enako, kot je lani oktobra na Prešernovem trgu v Ljubljani napisala na plakat dolgoletna pevka ansambla bratov Avsenik: ”DOST VAS ‘MAMO!’

Slavko Kajfež, Jesenice

Zadnje novice

Sorodne vsebine