10.1 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

(PISMO BRALCA) Karl Erjavec – podaljšana roka KGB in Udbe

Po zadnjih dogodkih DESUS stranke in grobo likvidacijo njene predsednice Aleksandre Pivec, se lepo vidi kam se je ta ladja ponovno obrnila. Že vsak normalen državljan Slovenije ve, kako je Erjavec na vsakih volitvah lagal in zavajal z nenormalnimi obljubami o 1000 everih »penzije« in po vsaki izvolitvi se je upokojencem pokojnina realno znižala nekaj % in še vedno so se upokojenci dali na tak način izigrati.

 

Končno je le prišlo leto 2020, ko je v stranki DESUS na volitvah bilo toliko pameti, da so normalno večinsko izvolili novo predsednico in se je tako pokazalo, da je tudi v tej stranki prevladal razum, a to ni dolgo držalo saj so še vedno v jedru stranke stari udbovci in prijatelji KGB in tako že po nekaj mesecih na brutalen lažniv medijsko političen način odstranili slovensko- Štajerko dobro predsednico te stranke. Sedaj pa bodo predčasne volitve in edini predstavnik, ki se ima za dosmrtnega predsednika te stranke želi na vsak način to ponovno prevzeti in s tem obvladati vse upokojence, ter jih spraviti v totalni propad ter vsiliti pokojnino kot je v Rusiji, Ukrajini ali Belorusiji, se pravi slovenske upokojence, ki so celo življenje pridno delali bo Erjavec spravil na »penzijo« s 100 evri.

Sramota vseh, ki podpirate takšnega narodnega lažnivca – zločinca Karla Erjavca, ki lastni narod in upokojence pelje v pogubo. Zato Slovenci, Slovenke, vsi upokojenci, upokojenke in državljani Slovenije zavedajte se, da morebitni ponovni predsednik DESUSA Karel Erjavec bo glavni zločinec lasnega naroda. To pa mu močno pomaga ruski KGB, ki je zelo podoben slovenskemu KGB-ju (Kučan-Golobič-Bratušek), kateri uničijo vse kar je slovensko na slovenski zemlji. Volivci DESUS-a rešite upokojence in Slovenijo ter ne podprite narodnega lažnivca Karla Erjavca. Za to mesto je primeren le tisti, ki spoštuje slovensko zemljo in ljudi.

Andrej Jevšenak, Velenje

Zadnje novice

Sorodne vsebine