14.3 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

(PISMO BRALCA) Instalacija Pirc Musarjeve uspela!

Piše: Mirko Macher

To, da smo izvolili, kar je bilo načrtovano in pričakovano, se je zgodilo. Samo, da ni Janša!

Sedaj se je moč Kučanovega nasledstva izkristalizirala, brez usedline Drnovškovih naslednikov, Golobiča&, in brez svobodnjaškega dr. Goloba&, brez aktualne izvršilne veje in zakonodajnega parlamenta.

Na vrh Države se, s podporo slovenske sociale: Živela revščina! vzpenja A. Musar.

Prihaja doba pidovskega kralja!

Boj za Kučanovo nasledstvo pa se šele začenja, vzporedni mehanizem se je ponovno sprožil, dobil je začasnega dediča, potencialni, upravičeni dediči še čakajo, ne bodo se predali zlahka … Itak!

Desni blok se jača. Logar se je odločil za medstrankarsko sodelovanje in to je za Državo dobro znamenje. Žal se doba konsolidacije Države podaljšuje, vendar se bo izkazalo, kaj so prave državniške vrednote: zavezanost Državi, zaupanje Ljudstva v Državo, zanesljivost delovanja državne Uprave, zgledno upravljanje državnih podjetij in uspešnost zasebnikov, ki Državo držijo pokonci.

Kaj sledi v dobi Musarjev in Golob…, golobje združbe?

Scenarij. Medsebojno politično taktiziranje in utrjevanje operative. Na področju akademske sfere: modeliranje indoktrinacije vodljivih in neukih ter skrb za plačilo in vzdrževanje volilnega suporta (izvoljivosti); na področju gospodarske sfere, ki financira celotni politični milje: discipliniranje neposlušnih in plačevanje lojalnosti političnemu establišmentu v zameno za davčne ugodnosti in kadrovske pozicije. Režija: Jenull (Tožilstvo), Jarc (Policija) … sodstvo, Kaj pa pravna država, obveščenost, … svoboda, svoboda, svoboda, … govora … ???

Sodstvo bo, kot doslej, na strani Države, znotraj bodo uvedli še tršo roko in disciplino, partijska hierarhija bo prikrita, – a bo podrejala … brez omahovanja! Skratka, po navodilih vodilnega sodnika, ki koordinira in izvaja strategijo Države iz zunanjega, partijskega centra.

Pri vsem tem ne računajo na Ljudstvo, ki je najšibkejši a hkrati najmočnejši člen Države in na Demokracijo, in ki se prebuja počasi a zanesljivo. Vsak dan je bliže odločitev, da prevzame stvari v svoje roke. Revščina trka na vrata, leto ’45 se ne bo dogodilo, premoženje je v rokah rdečega plemstva … Ali se boste pobili med seboj? kot je ušlo dr. Drnovšku, v času njegove šibkosti.

Je to bedno in revno Ljudstvo sploh všteto v strategijo pidovskih kraljev? Državljanska vojna?! Državni udar se je že izvršil! Čaka se le še na šibko in neodločno Evropo in njene institucije. Ta se vsakodnevno brani pred notranjimi pritiski, ogrožanjem mednarodne situacije, grožnjo z novo svetovno vojno na področju Evrope. Putin še taktizira, ko bo dokončno izgubil glavo, bo prepozno za kogar koli in karkoli; Evropa bo zavita v radioaktivno temo …. Takrat bo čas za žetev …

Torej Kučan (A. Musar) : Drnovškov klan (Golobič): pučisti okrog tandema Kovač-Goloba s podporo (Golubović&…).

Slovenija, Vojvodina Kranjska, po 2000 letih je prišel čas za ponovni obračun na tvoji zemlji. Ljudstvo bo odločilo, kdo bo ostal gospodar na tvoji zemlji. Ljudstvo!

No, na krajši rok pa spremljajmo primopredajo vzporednega mehanizma. Verjemimo akademiku Radu in piscu: Zopet bo vse tako kot je bilo, leto ’45.

Se nadaljuje …

Mag. Mirko Macher, z.r.

Radovljica, Most na Soči

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine