7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Odziv veterana vojne za Slovenijo

Odzivam se na kretenski izpad janeza starihe, ki je ‘čivknil’ poslanki SDS Alenki Jeraj »Kuzla, tiho, k nogi!« Ko zdravila popustijo, tudi norcu ni pomoči!

Avtor fašističnega izpada tov. janez stariha, ki se ga ne bi sramoval ne Hitler, ne Stalin: »težava partizanov je bila ta, da so bili premalo dosledni in natančni pri likvidaciji izdajalcev – danes eni ne bi kokodakali.« (30. 11. 2017 ob 11:59 PM), je pokazal, da njemu lastni kretenizem ne pozna meja.

Razvpiti pro/udbovski biciklist, ki je ponižujoče zavržno javno obračunal celo z institucijo Predsednika RS, ko dandanes ob petkih celo policiji grozi s spopadi, je pred dnevi javno razkril ves potencial njemu lastnega tako in drugače podna levega kretenizma, ko je ‘čivknil’ poslanki SDS ga. Alenki Jeraj »Kuzla, tiho, k nogi!« (19. 10. 2020 ob 9:25 AM).

Vsi ostalo levi licemerni dušebrižniki, ki praviloma kot iz gozda poblazneli skočijo do neba, ko je potrebno popljuvati oz. odkruliti na kakšen njim (op.a. tovrstno neprimerljivi) neljubi ‘čivk’, ki prileti z desne, so privzeli za njih tako značilen njim lasten odziv primatov: ne vidim, ne slišim, ne govorim…

Ne gre prezreti dejstva, da je imenovani tov. janez stariha celo predsednik lokalne organizacije Združenja borcev za vrednote NOB, posledično niti ne čudijo njegovi javni izpadi, saj je njemu všečna komunistična sodgra borcev NOB na ozemlju RS za seboj pustila več kot 800/osemsto! grobišč s sto in več tisoč po WW2 izvensodno pobitih/poklanih žrtev; tisoči med njimi živi zmetani v kraška brezna; tisoče med njimi, mater, otrok zazidanih za dvanajstimi betonskimi pregradami Barbara rovov…

Kakorkoli, dokler se tovrstni fašistoidni osebki prosto gibljejo po RS, na čelu tistih zločincev, ki javno pozivajo k poboju drugače mislečih, so v življenjski nevarnosti življenja vseh drugače mislečih in njih družinskih članov!

Policija, tožilstvo – pa nič!? Se-ve-da, njih prioriteta je zaščita pro/udbovskih tekovin!  Šketa, sram te bodi!

Franc Trunk

Veteran vojne za Slovenijo

Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine