14.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Niti Novega leta dan ni ustavil poulične levičarske sodrge v njej lastni zločinskosti.

Sicer jo je skupilo ‘samo’ okno na Slovenskem! parlamentu, vendar je evidentno, da s časovno hitrostjo prihaja dan, ko bo pod levičarsko jugonostalgično sodrgo častilcev med/povojnih klavcev z Milanom Kučanom na čelu, ki ji samostojna RS nikoli ni bila, ni in nikoli ne bo intimna opcija po/končano prvo življenje drugače mislečega Slovenca/Slovenke!

Najnovejše grožnje s smrtjo predsedniku vlade RS, ki so na zidovih vzniknile čez noč Novega leta so posledica predhodnega nedelovanja tožilstva, ki ni primerno odreagiralo zoper poznane zločinske jugonostalgične posameznike poulične levičarske sodrge, ko je le-ta še osebno pozivala k smrti predsednika vlade RS, k smrti vseh zavednih domoljubnih Slovencev/Slovenk, ki ne mislimo kot levičarska poulična sodrga!

Vse to je posledica dejstva, da je državno tožilstvo (op.a. in ostali organi pregona policija/sodišča) prestreljeno z večinsko pro/udbovskim kadrom (op.a. ve se kdo je kadroval represivne organe zaokroženo 70 let, vse po letu 1945!), kjer velja, da (rdeča) vrana ne bo izkljuvala oči (rdeči) vrani – npr. raje bo zamudila rok sankcioniranja seksualnega izsiljevanja levičarskega izvenzakonskega seksa potrebnega predatorja… Medtem, ko bo npr. zločinski pro/udbovski tožilec Primož Suknaič za uničenje levičarjem neljube materialne Resnice poskrbel vse potrebno za psiho/fizično/finančno ubitje levičarski pro/udbovski sodrgi neljubega Slovenca/Slovenke in njunih otrok, vse z zavestnim/naklepnim konstruktom zlorabe Zakona! Doživeto!

Zaradi dejstva, da imamo v RS čez 800/osemsto odkritih prikritih grobišč, v katerih so med/povojni partizanski klavci kot ‘žvali’ zagrebli preko 100.000/sto tisoč izvensodno poklanih/pobitih ljudi od tega več kot 10.000/deset tisoč Slovenk/Slovencev in njih otrok, ob tem pa državno tožilstvo, milica/policija/sodišča v 75-ih letih niso uspeli sprocesuirati niti enega partizanskega zločinca, smo soočeni s posledico, da znotraj RS bivajo pasivno najbolj krvoločni zločinci in njih nasledniki, ki jih je politično moč izenačiti z levičarsko sodrgo, ki bi nedvomno ponovila bratomorno vojno, če bi jim le bila dana primerna možnost! Ne gre zanemariti dokumentiranega dejstva, da levičarska poulična sodrga javno poziva k smrti vseh, ki mislimo drugače kot zblojeni levičarji. Drago Šketa pa nič!

Pro/udbovsko podprta poulična levičarska sodrga na čelu z dnevno krulečim manipulativnim politikantskim šesterčkom Vesel/Korl/Šarc/Mesec/Bratušek/Fajonka in udbovskimi strici v ozadju, ki med drugim obvladujejo vse medije, ki izhajajo še iz diktatorske juge, se je pred novim letom javno razkrila v vsej njej zavržni maloumni podlosti, kjer si je pod noge postavljala celo trupla za COVID19 umrlimi ljudmi, da bi se ponovno le uspela vzpeti v oblastna korita, kjer so se valjali zaokroženo 70 let od zadnjih 75 let!

Slovenci/Slovenke nedvomno bo potrebno v Novem letu ponovno stopiti skupaj, kajti dandanes se bije boj za Slovensko demokracijo, za SLOVENSTVO, za Slovenske otroke, za Slovenske vnuke in njih otroke, za preživetje Slovenskega roda/naroda – v nasprotnem se bomo zbudili v žalostno jutro, ko nam bo v črednem nagonu za/vladala jugonostalgična politikantska levičarska sodrga, ki je od vedno množično ubijala zavedne rodoljubno domoljubne Slovence/Slovenke in njih otroke!

Franc Trunk

Veteran vojne za Slovenijo

Portorož

p.s.:

– ne pozabite, da je pro/udbovsko nastavljeni Tomaž Vesel ob letni plači dokazano pristranskega! predsednika Računskega sodišča ca. 60.000 € – tudi danes popoldne na Novega leta dan – v evidentnem konfliktu interesov – veselo pobasal v žep vsaj 500 € (op.a. kar je nekaj manj kot je minimalna plača v RS!?, vse po 70-letni vladavini pro/udbovskih levičarskih oblastnikov) od preko 200.000 € letne FIFA žepnine za njegovo popoldansko ‘športno’ udejstvovanje…

Z leti lahko Vesel postane celo športna!? konkurenca Lionel Messiju za »Golden Shoe«, če ne celo »Golden Ball«…

Zadnje novice

Sorodne vsebine