17 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Naj resnica zmaga!

Prvič, novinar Dela Mitja Felc je po oprostitvi M. Noviča, obtoženega za umor J. Jamnika – oprostil ga je kasneje suspendirani sodnik Radonjić, ki je dokazano ugotovil, da v razpoložljivih max 8-ih minutah Novič ni mogel priti na kraj kaznivega dejanja – napisal kolumno in jo naslovil z lažnivimi in sramotnimi besedami, da je zmagala ulica (to je tisti, ki smo leta hodili na sojenja in smo pisali-pišemo o  podtaknjeni krivdi, da ne bi prišlo do razkritja nezakonitosti na KI in v umor vpletenih naročnikov, tudi takratnih predstavnikov SLO establišmenta!).

V današnjem Delu (stran2) je Felc napisal in lažno dodal (oklepaj): “Kmalu po tem, ko je minister A. Hojs vršilcu dolžnosti generalnega direktorja policije A. Juriču naročil, katere zadeve je treba pregledati (večinoma so to primeri, ki se niso končali s pričakovanji SDS), sta del stroke in policijski sindikat PSS ….”

Večkrat ponovljena medijska LAŽ postane “resnica”, vedo novinarji, ki delujejo v službi globoke države. Tudi novinarja Felca sprašujem:

ALI ni v skupnem interesu davkoplačevalcev, da se raziščejo kriminalna dejanja, ki so jih več let preiskovali poslanci vseh strank v DZ (predstavniki državljanov),ki so zbrali množico dokaznega gradiva, preiskovalci NPU-ja pa so tožilcu, ki je nato odstopil od pregona, napisali, da ni dovolj dokaznega gradiva!!! Strokovni sodelavec Komisije Rado Pezdir je tožilca Jako Brezigarja javno (ne v MSM, kjer so to zamolčali) povabil v arhiv DZ, kjer je gradiva (dokazov) ogromno, vendar je tajno in ga Pezdir ne sme razkriti! Toda tožilstvo molči!

Zakaj novinarji FELCI javno ne pozovejo tožilca Brezigarja (in dobro plačanih preiskovalcev NPU) k opravljanju nalog in del, ki jih je dolžan opraviti v imenu ljudstva??! 

Drugič, včeraj, 4.10.2020, je novinar POPtv Miha Drozg pripravil daljšo agitatorsko-antivladno oddajo FOKUS (o polletnem delu vlade, ki dokazano uspešno, tudi primerjalno z drugimi državami in vsestransko – tudi sociala in gosp. ukrepi –   deluje v obdobju pandemije). 

Oddajani NI TEMELJILA na argumentih, podkrepljenih s statističnimi podatki z različnih družbeno-ekonomskih področij ukrepanja vlade, ampak na splošnih floskulah(!) ideološko usmerjenih analitikov iste politične opcije, celo deklariranih predstavnikov-podpornikov (politologov, zgod…)  te politične opcije (n.pr. T. Troha – Mladina), kar je sramotno za TV hišo, ki …

Tretjič, višek AGIT-PROP (antijanša) političnega nastopanja v tujini, pa so kar trije predstavniki institucij (stare sile) M.Milosavljević, B. Petković in S. B. Hrvatinih, ki so EU predstavili nepluralnost SLO medijev (so mislili na monopolno prevzete F21 medije, kjer drugače mislečim, tudi meni, ne objavijo niti argumentiranih kritik v Pismih bralcev, zato ne pišem več) in  omejevanje svobode ter grožnje našim raziskovalnim (katerim?) novinarjem, ki sicer vsakodnevno pljuvajo po vladi in predsedniku, ga nekaznovano imenujejo fašist, diktator, … HALOOO?

P.S. Vprašanje za raziskovalne novinarje (TARČA, FOKUS): Zakaj so nepravilnosti v SLO pravosodju nedotakljiva tema?

Izvor vsake globoke države je prav nedotakljivo pravosodje! Kdor ga obvladuje, je ob pomoči MSM …

Kdor molči, se strinja!

NAJ RESNICA ZMAGA!

Iva Pavlin Žurman

Zadnje novice

Sorodne vsebine