19.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Lažnivi, samovšečni in etično pokvarjeni predsednik DESUS-a Karl Erjavec bi spet rad delal škodo Sloveniji!

Trenutno živimo v času stresne negotovosti in nepredvidljive prihodnosti. Prihodnost sicer nikoli ni bila jasno razkrita in določena in je »živela« od upanja in večje ali manjše verjetnosti, da se izpolni po pričakovanjih. Zadovoljstvo in razočaranje doživljamo opoteče, a ju nekako z razumevanjem in »doborohotno« sprejemamo, če smo vzgojno in psihično normalno uravnovešeni in nismo preveč zaslepljeni s pristranskostjo in značajsko egocentričnostjo. Etično pohabljeni posamezniki »dobrohotnosti« ne poznajo nit je ne priznajo kot vrlino. Takšni ljudje ob lastni neizpolnjenosti, duhovni spraznjenosti in prežeti z nevoščljivostjo in celo sovražnostjo bodo v vsem vedno našli predvsem samo slabo, pokvarjeno in škodljivo, svojih slabosti pa si ne upajo niti priznati.

 

Te dni, ko se svet in mi soočamo z epidemijo nevidnega (?) sovražnika za naše zdravje in življenje, se etično pohabljeni posamezniki brez razumevanja okoliščin, neobjektivno in neargumentirano, naravnost zaslepljeno in polni sovraštva oglašajo v medijih  lažnivo, z zaničevanjem, zavajanjem in škodoželjno. Prepričan sem, da bi tudi takšni posamezniki, če bi doživljali travmo težjega bolnika s corona virusom premislili o svojem destruktivnem ravnanju. Ali pa tudi ne, ker je njihova etičnost pokvarjena, gensko defektna. Dokler pa sami niso prizadeti, se ne zavedajo koliko škode povzročajo zaradi svoje etične pohabljenosti človeštvu in vsem, ki se trudijo za dobro. Ne trudijo se s pozitivnim mišljenjem dvigati optimizem, in  upanje za dobro. Nasprotno zasmrajajo družbo z negativizmom.

Vrhunec etične pokvarjenosti posameznikov, ali če hočete, najbolj škodljivi posamezniki pa so ta trenutek v naši politiki tisti in tiste stranke, ki brezsramno, brezčutno, neusmiljeno in egoistično rušijo vse pozitivno kar trenutna oblast dela, dosega in je usmerjena v dobro nacije in državljanov. Govorijo (lažno), da jih to ali ono moti, vendar to sploh ni razlog, to so prikrite floskule za naivne, preko katerih uveljavljajo svoje početje rušenja vsega kar ne ustreza njihovim egoističnim interesom in zmaličenim vrednotam negativizma, multikulturizma ter zanikanju tradicionalnih vrednot.

Zakaj tako dolgi »uvod« v to kar hočem povedati. Zato, ker je prav danes, 17.12. 2020 lažnivi, samovšečni in etično pokvarjeni predsednik DESUS-a Karl Erjavec brezsramno s svojo demagogijo stranko ponovno usmeril v vrnitev »tekovin« zločinskega komunizma. Janši očita točno to kar sam počenja in kar lahko pričakujemo, da se bi zgodilo, če slučajno uspe s svojim pokvarjenim političnim manevrom. To je zlobno! Zloba namreč ne pozna omejitev in samorefleksije, zloba ruši, zanika vse dobro in ji niti najmanj niso v interesu dobrobit državljanov in pomoč pomoči potrebnim. Nasprotno, vse kar je sedanja vlada dosegla pozitivnega, v veliki meri tudi zaradi Janeza Janše, ki mu poštenjaki priznavajo ugled v svetu in posebno v Evropi, bi si želeli pripisati sebi in koristi (finančne) iz kvote Evropske skupnosti neselektivno trošiti zase (beri za svoje).

Prepričan hočem biti in z upanjem verjamem, da je med izvoljenimi poslanci sedanjega sklica večina poslancev dovolj pokončna in razgledana, da bo spoznala zblojenost vseh, ki si želijo zgolj oblast, pa četudi na račun mrtvih in uničenja še tisto malo pozitivnih tradicionalnih vrednot, ki jih sedanja vlada skuša oživiti po uničevalni politiki povojnega komunizma pri nas. Bog nam pomagaj in pamet v roke spoštovani poslanci v Parlamentu, ko bosta na preizkušnji vaša vest, poštenje in ne nazadnje vaš ugled vrednega zastopnika nas navadnih državljanov, ki smo vas izvolili in vam zaupali pošteno voditi našo samostojno državo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine