14.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Kaj nasilni Čordić (še) dela v Sloveniji?

Pragmatik bi odgovoril: Tako kot drugi jugočordići urejuje družbeno/socialno sceno v pretežno krščanski RS po svoji/balkanski podobi – vse tako, kot množica tistih prišlekov ki se v 30 letih na do 40 let podlage bivanja na področju Slovenije niso naučili niti slovenščine, kaj šele, da bi privzeli lokalne šege in običaje, da ne spominjam večinske vere… posledično smo Slovenci tisti, ki se ‘uspešno’ balkaniziramo…

RS stoji na razpotju. Res je, da smo se leta 1991 uspešno osamosvojili od enoumne diktatorske jugovine zločinske ZKJ/ZKS, vendar se vse do danes nismo osvobodili enoumne zbalkaniziranosti RS. Tiste enoumne zbalkanizirnosti RS, ki jo je rodoljubnim Slovenkam/Slovencem vsilila zločinska diktatorska oblast prvorazrednih privilegirancev ZKJ/ZKS, katere današnja jugonostalgična naslednica častilka povojnih klavcev, večkratno preimenovana pro/udbovsko pogojena SD (od vedno) naklepno deluje v škodo RS; nazadnje v preprečevanju pomoči policiji z aktiviranjem pooblastil slovenski vojski, vse za potrebe preprečevanja migrantskih tokov v Slovenijo.

Licemerno delovanje pro/udbovske SD v škodo RS izkazuje tudi njej lasten zavržen modus operandi ‘slabše kot je za RS, bolje je za SD’!?

Če se bomo rodoljubni Slovenci/Slovenke nonšelatno prepustili toku nekrščanskih tujerodnih balkanskih in drugih migracij, se s Časovno hitrostjo neizogibno približuje trenutek, ko se bomo kot krščanska manjšina zbudili v lastni pretežno nekrščanski državi RS!

Saj ni res, pa je…

Času čas…

Franc Trunk

Veteran vojne za Slovenijo

Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine