17.5 C
Ljubljana
torek, 21 marca, 2023

(JAVNO PISMO) Planica 2023 – apel za popust za upokojence

Piše: Pavel Rupar

Pismo predsedniku vlade dr. Robertu Golobu, predsednici države Nataši Pirc Musar, Organizacijskemu odboru Planica 2023 in vsem , ki odločajo o tem dogodku!

“Spoštovani predsednik vlade republike Slovenije dr. Robert Golob, spoštovani predsednik Organizacijskega komiteja Planica 2023 Enzo Smrekar, spoštovani!

Veseli in ponosni smo, da lahko Slovenija gosti Svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah v Planici! Ponosni smo na ta “sveti” kraj Slovencev in na vse dogodke, ki so ime Planice in Sloveniji vedno ovekovečili v najvišje vrhove!

Članki in novice o slabem obisku pa tej prireditvi ne dajejo ravno blišča, ki si ga zasluži in ,ki ga ima! Cene vstopnic in ponudbe so namreč za standard večine Slovencev nedosegljive, še posebej ne za upokojenke in upokojence! Prav mi bi radi rešili ugled Planice in pomagali pri sramoti, ki jo lahko doleti! Vendar edino in le z vašo pomočjo!

Zato mi dovolite, da predlagam, DA VSEM UPOKOJENCEM Z UPOKOJENSKO IZKAZNICO NA BLAGAJNI PRIZNATE 50 % POPUST, pri nakupi pijače in hrane v Planici pa 30%.

Vem, da je to vse v vaših rokah, preprosta računica pa pove, da prav veliko izgube zato ne bo, veliko število nas bi pomenilo promet in denar v vaši blagajni, obljubim lahko le, da bomo pomagali pri spodbujanju tisočih upokojenk in upokojencev, ki bomo prišli na festival ponosa, na kraj ponosa in slovenskih uspehov! Dovolite, da tudi tokrat upokojenci rešimo prireditev in Slovenijo pred sramoto!

Prosim za čimprejšnjo odločitev, prosim naredite to vsaj za petek, 3. marca, časa je malo..

S spoštovanjem,

Pavel Rupar

Društvo Inštitut Prvi oktober

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine