28.3 C
Ljubljana
četrtek, 17 junija, 2021

Iz zanesljivih virov: “Kahrl še vedno pročakuje, da bo dobil glasove”

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da Kahhl I. Naklski, brezposelni neposlanec Desusa, iz Koalicije ultha levice, pričakuje, da bo do konca leta dobil tistih nekaj glasov, ki jih koaliciji še manjka, da zrušijo JJ-jevo vlado.

 

Kahla I. to ne skrbi saj absolutno računa na poslance Stranke modehnega centra, v skrajnem primeru pa bo glasove dobil kar v SDS-u, no to pa so povedali tisti zanesljivi viri, saj se je že najavil pri JJ-ju, ki mu je, sedaj še neuradno, ponudil najmanj deset zanesljivih esdeesovih poslancev, saj se JJ zaveda, da je v tej krizi situaciji Kahl I. Nakelski zadnje in edino upanje za Slovenijo.

Naddemokratično politično povezavo KUL-a je danes obiskal v parlamentu duh Dedka mraza, na kar jih je opozoril s tresenjem stolov in miz v parlamentu; če se volja dobrega moža iz ruskih step ne bi uresničila, da bo porušil kar parlament, je dejal ves zaripel v svoj rdeči nos.

Še nekaj, iz zelo zanesljivih virov, kar je nezanesljivo prišepnila, še druga brezposelnica Kula, Alenčica, da so se pri ultra levičarjih dogovorili še, da delegacija nove Kul vlade, takoj, ko bo izvoljena, odide do strička Joeja, ki jih bo obdaril s poletom na Luno ali celo na Mars, s čimer se strinja, kot je sporočil iz obmorske dače v Sočiju, sam cesar Putin, ki je še dodal, da so bodo več zmenili v novem letu, ko jih bo pri ruski kapelci počastil s svojo prisotnostjo. Menda bo celo vojaška parada v Kranjski Gori.

Zvedeli smo še, da je v Naklem včeraj padlo 1000 mm snega, Vendar si Kahl I. želi, da bi bil sneg zelene barve, zato se je obrnil na Zeleno pomlad, da se čim prej zglasi na zagovor. Tega so se pa žal prehitro razveselili predvsem zeleni upokojenci, ki so v tem zelenem upanju, prehitro domnevali, da so začeli iz neba snežiti Joevi zelenci …

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine