15.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Dvolični slovenski premier Marjan Šarec in sovražni govor

Marjan Šarec! Pozivate medije, da ne oglašujejo podjetja, ki po vašem, očitno privatnem mnenju širijo ¨sovražni govor¨. Kot prvo s katero pravico si to sploh upate pozivati?

Če pa že pozivate, zakaj ne pozivate tudi kulturnike, ki to neprestano počno pa nihče, niti politiki, niti policija, niti tožilstvo ne ukrepa. Svetlana Makarovič je javno povedala in večkrat ponovila, da ¨čuti državljansko dolžnost, da sovraži slovensko Katoliško Cerkev¨.

Je kdo ukrepal ? Mogoče vi takrat Marjan Šarec, pa ne vem ? Se je kdo zgražal ? Je kdo od vas ta OBČUTNO SOVRAŽNO NAPERJENO IZJAVO ZOPER POPOLNOMA NATANČNO USMREJENO ENO SAMO USTANOVO OBSODIL ???

NE NISTE, NI, KER ¨POKVARJEN¨ in ¨NEKAKŠEN KULTURNIK¨ v Sloveniji sme blatiti Katoliško Cerkev, sme širiti sovražni govor popolnoma brez posledic.

Običajen državljan, davkoplačevalec, ki vam dajemo plačo pa niti pod razno ne smemo ničesar reči zoper nikogar. Pravila ¨sovražnega govora¨ oblikujete izključno politiki, še vedno komunistično usmerjeni mediji, nekatere ¨humanitarne¨ organizacije, ki jim je mar samo njihov ego. Zakaj pa ne dovolite Katoliški Cerkvi, da ima vlogo v vsakdanjem življenju ????? Ne, ker je po vašem sovražna do Slovencev.

Bog ne daj, da rečemo kar koli zoper istospolne usmerjene, …….., zoper kar je trenutno ¨v modi¨ umetno narejeno s strani ¨veljakov¨ med kater spadate politiki, novinarji, bivši predsedniki, ….. Bog ne daj, da obsodimo kar je izven naravnih pravil, samo da se samopostavljena elita lahko izživlja.

Novinarji, predvsem komunistično usmerjenih medijev, ¨kulturniki¨ kot je Svetlana Makarovič pa si lahko privoščijo vse. Ne novinar, Svetlana Makarovič nimajo sovražnega govora, mi pa ne smemo reči eno samo besedo zoper kogarkoli. Takoj smo obtoženi s strani iz ¨bivšega¨ (pozabi bivši) komunističnega sodnega sistema.

Sramota Marjan Šarec je, da imate dvojne opredelitve kar se tiče ¨sovražnega govora¨.

 

Robert Tisel

Zadnje novice

Sorodne vsebine