3.7 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Trinajst Afganistancev med tovorom

Policisti so na mejnem prehodu Obrežje na dveh tovornjakih odkrili trinajst ilegalnih migrantov iz Afganistana. Ilegalci so se skrivali na tovornem delu dveh vozil, eno je bilo srbske, drugo pa bolgarske registracije. Vse ilegalce so po postopku vrnili na Hrvaško.

Sicer pa so policisti ob južni meji v preteklih dneh odkrili še šest ilegalcev, ki so mejo prestopili peš. Postopki s četverico Maročanov in dvema Irancema, ki so jih ujeli pri Starem trgu ob Kolpi in Črneči vasi, še niso zaključeni.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine