4.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Šokanten spopad sredi švedske prestolnice: na ulicah prišlo do strelskega obračuna med ilegalci!

Marsikaterega naključnega mimoidočega je pretreslo, ko se je med hojo po centru švedskega Stockholma znašel sredi strelskega obračuna. Petkovo razgrajanje je namreč eskaliralo med tremi osebami, iz klica na pomoč policiji pa je razvidno, da je moški maroškega porekla pričel streljati na migranta afganistanskih korenin. 

 

Do streljanja je prišlo le nekaj sto metrov stran od lokalne policijske postaje. Po navedbah očividcev je napadalec 180 cm visok Maročan oblečen v moder brezrokavnik, ki ga je imel oblečenega preko sive jopice s kapuco. Nosil je sprane kavbojke, športne superge, lase pa ima ta pobrite po obeh straneh.

Izkazalo se je, da je žrtev afganistanskega porekla, pravi čudež pa je, da noben izmed nabojev ni bil izstreljen v koga v množici. Voice of Europe poroča, da je žrtev v begu za življenje tekla proti podzemni železnici, napadalec pa se je po izstrelitvi naboja odpravil v nasprotno stran, da bi ubežal roki pravice.

Gre za nekaj vsakdanjega
Policija navaja, da je sprožila preiskavo poskusa umora, ob tem pa sporočila, da drugih podrobnosti o incidentu ta ne bo delila z javnostjo. Ob tem pa je smotrno opozoriti, da bi takšen obračun pred leti nedvomno prišel na naslovnice vseh mainstream medijev, sedaj pa je slika povsem drugačna, saj so tovrstni obračuni med migranti postali prava stalnica.

Zadnje novice

Sorodne vsebine