0.7 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Senegalski migrant na avtobusni postaji posilil medicinsko sestro: »Opravka sem imela z živaljo.«

Medicinska sestra, ki je cel dan pomagala pri oskrbi okuženih s koronavirusom, je bila brutalno posiljena na poti domov.

Oseminštiridesetletna medicinska sestra, ki dela v bolnici v Neaplju, stanuje pa v bližnjem mestecu Avellino, je zvečer čakala na avtobusni postaji, saj avtobusi zaradi pandemije kitajskega virusa vozijo zelo poredko. Senegalski migrant je preskočil ograjo in medicinska sestra je začutila, da je v nevarnosti, a je bilo prepozno. Migrant ji je z enim udarcem zbil iz rok telefon, jo podrl na tla in dejal, da noče njenega denarja, ker ga ima zadosti. Potem ji je začel trgati oblačila s telesa, medtem pa ji je grozil, da jo bo ubil, če ne bo tiho in če se bo upirala. »Opravka sem imela z živaljo,« je po brutalnem posilstvu dejala medicinska sestra. Prvo pomoč ji je nudil voznik avtobusa, ki je pripeljal potem, ko je Senegalec že odšel. Poklical je policijo, ki se je naglo odzvala in posiljevalca tudi ujela.

Na vest o posilstvu se je na socialnih omrežjih odzval tudi vodja Lige Matteo Salvini: »Dogajajo se takšni ogabni zločini, vlada pa načrtuje amnestijo za 600 tisoč ilegalnih migrantov. Sramota.«

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine