19.3 C
Ljubljana
nedelja, 19 septembra, 2021

Razkrite šokantne podrobnosti o nesreči pri Senožečah: povzročitelj je bil Pakistanec, ki je v avtu prevažal še sedem sorojakov, vsi so v državo prišli ilegalno!

Poročali smo že o prometni nesreči na avtocesti Ljubljana-Koper pri Senožečah, kjer se je poškodovalo osem ljudi.

 

Razkritje podrobnosti pa je pokazalo šokantne podatke. Kot je sporočila policija, je njena patrulja pri Kozini ponoči ustavljala osebni avto, ki pa ukazov ni upošteval in je odpeljal naprej. Policijski avto je zapeljal za njim, osebni avto citroen C5, srebrne barve in francoskih reg. številk, pa je pospešeno peljal proti avtocesti v smeri Ljubljane.

Ob 0.24 je vozilo zaradi prevelike hitrosti zapeljalo s ceste na izvozu za Senožeče in se prevrnilo na streho. V vozilu je bilo kar osem (!) oseb, vsi so se v nesreči po prvih podatkih lažje poškodovali, zato so jih odpeljali na pregled v izolsko bolnišnico.

No, ugotovljeno je bilo, da so bili vsi v vozilu po rodu Pakistanci. Voznik je bil državljan Pakistana, ki prebiva v Franciji, v vozilu pa je bilo še sedem državljanov Pakistana, ki so seveda ilegalno prestopili državno mejo.

Sicer pa na območju koprske policijske uprave beležijo povečano število ilegalnih migracij. Od torka tega tedna od sedmih zjutraj do danes ob sedmih zjutraj so obravnavali 27 nedovoljenih prehodov meje, od tega so jih policisti sami prijeli 26, en ilegalec pa je bil vrnjen od italijanskih varnostnih organov. Policisti iz Ilirske Bistrice so tako zajeli 19, v Kozini sedem migrantov, medtem ko so koprski policisti dobili vrnjenega migranta iz Italije, ki je zaprosil za azil. Ta je sicer državljan Tunizije. Od preostalih jih je polovica Pakistancev, devet je državljanov Afganistana, štirje migranti pa so prišli iz Irana.

Zadnje novice

Sorodne vsebine