24.7 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Primite se za denarnice! Urad za migrante spet objavil javno naročilo – v celoti ga bomo financirali davkoplačevalci!

Vladni urad za migrante je v tem tednu objavil novo javno naročilo, tokrat za dobavo in montažo 1200 metrov zelene panelne ograje z zastirko in 36 vrat različnih vrst in dimenzij (širine od 1,1 do 9 metrov). Ograje morajo biti visoke najmanj 2,5 metra, z možnostjo nadgradnje, z betonskim podstavkom vred bo ograja visoka najmanj 3 metre.

 

Rok za oddajo ponudb je 25. januar 2019. Naročilo je razdeljeno na tri sklope: za jugovzhodno, primorsko-notranjsko in posavsko regijo. Nakup bomo v celoti financirali davkoplačevalci, plačilo je predvideno iz državnega proračuna.

Čeprav iz javnega naročila to ni razvidno, pa je glede na naročnika in ostale znane podatke možno sklepati, da je tudi to naročilo povezano z načrtovanimi vzpostavitvami sprejemno-registracijskih centrov. Iz tehnične dokumentacije pa je možno že sklepati tudi o tem, kako veliki bodo ti.

Obvestilo o naročilu je bilo objavljeno v ponedeljek, 17. decembra 2018, rok za prejem ponudb je 25. januar 2019. Naročilo traja 24 mesecev. Časovni okvir, v katerem mora ponudnik zagotavljati veljavnost ponudbe, je najmanj 3 mesece od datuma prejema ponudbe. Ponudbe bodo odpirali 25. januarja 2019. https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=287406

Ponudnik lahko sodeluje tudi s podizvajalci.
 
Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine