18.4 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

Pijani Nigerijec brutalno posilil 18-letno Beograjčanko!

Iz Srbije poročajo o grozljivem brutalnem posilstvu: Nigerijec je posilil 18-letnico iz Beograda, pri čemer ji je grozil z nožem na grlu.

V nedeljo popoldne je na ulici Nikole Đurkovića v beograjskem Voždovcu državljan Nigerije posilil 18-letno Beograjčanko. Nigerijec V.  M. je bil rojen leta 1988. Dekle je posilstvo policiji prijavila v nedeljo ob 16.45; pojasnila je, da se je pred dogodkom družila z znancem iz Somalije, ko je prejela poziv V. M., ki je zagrozil, da bo objavil posnetke, na katerih je z dekletom. Na ta način jo je zvabil v omenjeno ulico, od koder jo je na silo spravil v hišo, poroča Kurir.

Ko je policija prišla na dom posiljevalca, ga je našla v vidno pijanem stanju
Nigerijec je dekle odvlekel v spalnico, kjer jo je nato posilil, pri tem pa ji je držal nož na vratu. Zatem se je dekletu uspelo osvoboditi, odšla je na policijo in prijavila dogodek. Policija je na kraju zločina našla omenjenega moškega, ki je bil v očitno pijanem stanju. Ob prihodu policije sta se tako posiljevalec kot omenjeni Somalijec upirala aretaciji, preiskava dogodka pa je še v teku.

J. Ž./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine