14.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Orban v prihajajočih mesecih napoveduje nov pritisk ilegalcev, v Evropi pa je prepovedano govoriti, da so ilegalne migracije organizirana invazija na evropska tla!

Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Sodba Evropskega sodišča za človekove pravice glede zavračanja ilegalnih migrantov je Viktorja Orbana postavila v vlogo moralnega zmagovalca Evropske unije. “V Evropi je prepovedano povedati, da so ilegalne migracije oblike organiziranih invanzij na evropska tla,” pa je povedal Orban, ko je skupaj s slovaškim predsednikom obiskal madžarsko-slovaško mejo.

Madžarski predsednik vlade Viktor Orban je nedavno, skupaj s svojo delegacijo, obiskal madžarsko-slovaško mejo. Skupnega obiska se je udeležil tudi slovaški predsednik vlade Peter Pellegrini.  Ob tem je Orban povedal, da se bodo množične ilegalne migracije zopet povečale ob prihajajočih ugodnejših vremenskih pogojih. Prav tako je pohvalil tako slovaške kot madžarske organe pregona, da so eni redkih, ki izvajajo pravilno politiko zavračanja ilegalnih migrantov. V letošnjem letu je hotelo madžarsko mejo prečkati že 5 tisoč ilegalnih migrantov poroča portal Voice of Europe.

“Pohvaliti moram naše slovaške zaveznike. Skupaj opravljamo zelo težko in težavno delo. V Evropi je prepovedano povedati, da so ilegalne migracije oblike organiziranih invazij na evropska tla,” je povedal Viktor Orban. Svojo kritiko je uperil proti globalnim nevladnim organizacijam, ki se javnosti predstavljajo pod krinko človekoljubnosti. Te so po njegovem podprte z globalnim kapitalom, prav tako so tudi odlično logistično podprte. Vendar te nevladne organizacije namenoma kršijo evropska zakonodajna pravila s skrivanjem in prikrivanjem ilegalnih migrantov.

Madžarska se je znašla  v nemilosti Evropske unije zaradi njihove suverene politike na področju notranje varnosti in pravosodja
Evropska unija je v preteklosti sprejela veliko resolucij proti Madžarski in Poljski. Vendar vlada Viktorja Orbana le spoštuje evropske konvencije o človekovih pravicah. To je v nedavni sodbi potrdilo Evropsko sodišče za človekove pravice. V Sloveniji in v Evropi pa še naprej poslušamo izmišljene zgodbice levih dominantnih medijev in političnih predstavnikov, da je Orban največja grožnja vrednotam evropske civilizacije.

Luka Perš/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine