11.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Objavljamo ekskluzivne dokaze, kako so slovenske nevladne organizacije vpletene v nezakonito uvažanje migrantov!

Če je še obstajalo nekaj nejevernih kljukcev, ki so na vsak način zavračali trditve, da so slovenske nevladne organizacije vpletene v nezakonito uvažanje migrantov, sta sedaj na plano prišla ekskluzivna dokaza, ki potrjujeta resničnost navedb poslanca SDS Branka Grimsa, in sicer, da na LBTQP ideologiji utemeljene “nevladne organizacije” tipa Mirovni inštitut (konkretno v tem primeru Pravno-informacijski center nevladnih organizacij – PIC), ki so financirane iz denarja davkoplačevalcev, aktivno sodelujejo v nelegalnem uvažanju migrantov in torej naklepno pod krinko lažne humanitarnosti uničujejo Slovenijo, slovensko identiteto, blaginjo in razvoj.

Na to je pred kratkim opozarjala sedaj že nekdanja ministrica za notranje zadeve Vesna Györkös Žnidar, prav tako pa tudi poslanec Branko Grims in sicer že v času predvolilne kampanje in ob tem predlagal, da jim iz tega razloga preneha financiranje iz denarja slovenskih davkoplačevalk in davkoplačevalcev. Ker resnica ni bila pogodu nevladnim organizacijam, je bil deležen kupa laži, sprenevedanja, medijskega in siceršnjega linča.

V uradnem zaznamku Policijske uprave Koper z dne 11. avgust je mogoče prebrati, da je v razgovoru s policijo tujec arabskih korenin s pomočjo prevajalca povedal, da je julija v kampu v Veliki Kladuši stopil v kontakt z nevladno organizacijo PIC. Konkretneje, bil je v stiku z Andrejem in s še eno žensko, ki se mu je predstavila kot odvetnica centra PIC. Dvojica ga je seznanila s tem, na kakšen način mora zaprositi za azil, ob tem pa mu je bila ponujena tudi brezplačna pravna pomoč pri pridobivanju statusa azilanta.

 

Celoten članek lahko preberete tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine